Sport

FCSB are un nou patron! Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali: „A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar”

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire uluitoare despre Gigi Becali, și anume că acesta nu mai este patronul FCSB-ului, cedând acțiunile clubului.
28.04.2023 | 20:21
FCSB are un nou patron Mihai Stoica dezvaluiri uluitoare despre Gigi Becali A cedat actiunile cuiva care sta bine financiar
Gigi Becali nu mai este patronul FCSB-ului! Anunțul lui MM Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a precizat că Gigi Becali se ține de promisiune și iese de tot din fotbal, cedând acțiunile unui om potent financiar, fără să dezvăluie încă identitatea acestuia.

Gigi Becali nu mai este patronul FCSB-ului! Anunțul lui MM Stoica

Mihai Stoica a dezvăluitGigi Becali nu mai este patronul FCSB-ului, acesta cedând acțiunile pe care le avea la club: „Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție.

ADVERTISEMENT

A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile corecte la meciul cu Rapid.

Imixtiunea patronului? Care patron? Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Gigi Becali a anunțat că nu vrea să mai continue în fotbal

Gigi Becali a luat decizia de a nu mai continua în fotbal după înfrângerea controversată suferită de FCSB în deplasarea cu Rapid, scor 0-1, criticând aspru arbitrajul lui Horațiu Feșnic.

ADVERTISEMENT

„Dacă ești interesat de bani și imagine, nu renunți. Dacă ești interesat de bani, eu am bani așa de mulți că nu mă mai interesează alții. De imagine, nu mă mai interesează.

Poate a mai rămas o rădăcină de care nu știu. V-am răspuns dumneavoastră, puteam să nu răspund. El a făcut niște lucruri pe care le crede el. El nu a atacat, a zis ce crede el, că am făcut eu corupție.

ADVERTISEMENT

Eu m-am retras deja, trebuie să vând echipa. Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam? Nu mai intervin, nu mă mai interesează. Vreau să o vând și gata. MM Stoica va face și gata. Președintele Consiliului de Administrație. Ce am spus, așa fac”, a declarat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT