Sport

Mihai Stoica, dialog de la distanță cu un jucător dat afară de FCSB: “O declarație de bun simț”

Mihai Stoica a avut un dialog de la distanță cu Radu Boboc, jucător dat afară de FCSB, care acum evoluează la FC Voluntari.
31.07.2023 | 21:15
Mihai Stoica dialog de la distanta cu un jucator dat afara de FCSB O declaratie de bun simt
Mihai Stoica, dialog de la distanță cu un jucător dat afară de FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Declarațiile lui Radu Boboc au venit la finalul confruntării dintre FC Voluntari și Petrolul Ploiești, scor 2-0, el fiind autorul primului gol al ilfovenilor, imediat după ce „lupii galbeni” au rămas cu un jucător în minus, în urma eliminării lui Guilherme Garutti.

Mihai Stoica, dialog de la distanță cu un jucător dat afară de FCSB

Mihai Stoica a avut un dialog de la distanță cu Radu Boboc, fost jucător la FCSB, care a ajuns între timp la FC Voluntari și care a marcat un gol împotriva lui Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost întrebat la finalul meciului de ce nu a reușit la FCSB: „Nu s-au întâmplat prea multe la FCSB, asta a fost decizia celor de-acolo. Nu mai contează acum, sunt fericit aici, mă bucur de fotbal”.

Mihai Stoica a reacționat imediat după declarațiile lui Radu Boboc și a explicat cum a fost situația sa la FCSB în sezonul precedent: „A intrat la pauza meciului cu Viking Stavanger și a jucat cel mai important meci al nostru din sezonul trecut”.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a părut o declarație de bun simț din partea lui. Era concurent pe post cu Ovidiu Popescu, Pantea și Crețu. Erau patru, din ei trebuia să plece unul și așa s-a luat decizia”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Am avut și alte oferte, dar mă bucur că am ales Voluntari!”

Radu Boboc a vorbit și despre ofertele pe care le-a avut după despărțirea de FCSB, însă este fericit că a ales să meargă la FC Voluntari, unde se simte foarte bine: „Vă spun sincer, mă simt foarte bine la FC Voluntari. Eu am mai avut oferte, dar am ales cel mai bine!”.

ADVERTISEMENT

Despre ofertele pe care fundașul lateral le-a avut de-a lungul timpului, Cosmin Văduvă, impresarul său, a detaliat opțiunile pe care Radu Boboc le-a avut: Au fost ceva discuții pentru Polonia și Austria, cu Rapid Viena, dar îl doreau acum, în iarnă, n-au știut că nu poate juca.

Sunt și două echipe din primele opt de la noi care l-au ofertat, dar ar prefera să meargă în străinătate. A fost puțin încurcat din cauza situației de la FCSB”.

ADVERTISEMENT

„L-a lasat liber de contract, doar că jucând deja la două echipe a avut doar opțiunea să se întoarcă la Farul”, a mai spus impresarul lui Radu Boboc la finalul lunii februarie.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,55 este cota pentru „X” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT