Sport

Mihai Stoica, discurs fără menajamente. Cine e preferatul său de la FCSB

Darius Olaru este preferatul conducerii FCSB. Mihai Stoica are numai cuvinte de laudă pentru căpitanul său, un căpitan care a reușit să înscrie 10 goluri în 21 de partide.
29.12.2023 | 07:47
Mihai Stoica discurs fara menajamente Cine e preferatul sau de la FCSB
Mihai Stoica a vorbit despre preferatul sau de la FCSB. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Darius Olaru este pe val la FCSB. Cu 10 goluri în 21 de partide, căpitanul lui Gigi Becali este preferatul lojei bucureștene. Mihai Stoica își pune bazele în Olaru pentru a căra echipa către titlul de campioană. FCSB este în grafic în acest moment. Ocupă primul loc în clasament cu 44 de puncte.

Darius Olaru, jucătorul preferat al lui Mihai Stoica de la FCSB

“Olaru e jucătorul meu preferat de când era la Gaz Metan. În afară de calităţile pe care le-aţi subliniat voi, nu renunţa niciodată. Este un jucător care are o competivitate cum n-am văzut în viaţa mea. El dacă pierde o miuţă, nu mai e om toată ziua, ceea ce este bine.

ADVERTISEMENT

La un moment dat îl face şi să ia cartonaş galben degeaba şi să ne scoată din minţi. Prefer pe cineva care să ia un cartonaş galben, decât un jucător care să nu ştie cu cine joacă mâine”, a declarat Mihai Stoica pentru Orangesport.ro.

FCSB a avut un parcurs impresionant în actualul sezon, demonstrând consistență și determinare în fiecare etapă a competiției. Cu 21 de meciuri disputate, echipa a obținut 13 victorii, a înregistrat 5 remize și a suferit doar 3 înfrângeri, ceea ce a consolidat poziția de lider în clasamentul Superligii.

ADVERTISEMENT

Performanțele remarcabile ale echipei se reflectă în diferența de goluri, cu 38 de goluri marcate și doar 20 de goluri primite, asigurând un impresionant plus de 18 goluri în diferență. FCSB se află în acest moment la 8 puncte de locul secund ocupat de CFR.

FCSB l-a cumpărat pe Olaru de la Gaz Metan Mediaș

Darius Olaru se poate mândri că a contribuit la ambele faze de joc. Cu un stil de joc “box to box”, Olaru este în acest moment unul din cei mai căutați jucători ai Superligii. Căpitanul FCSB-ului se poate lăuda cu execuții din afara careului atât cu piciorul stâng, cât și cu piciorul drept.

ADVERTISEMENT

“Dacă ar trebui să mă uit la un jucător de 5-6 milioane, cu siguranţă l-aş lua. Dacă aş fi Monza, l-aş lua la mine”, a fost completarea pe care Basarab Panduru a adus-o în cadrul discuției cu Mihai Stoica pentru Orangesport.ro.

Darius Olaru s-a impus rapid la FCSB, adunând un total de 110 meciuri și marcând de 26 de ori pentru club. Cu un sezon 2023/2024 de excepție, Olaru a strălucit în 21 de apariții, marcând de 10 ori și continuând să-și consolideze reputația ca un membru de bază în angrenajul lui Charalambous.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a transferat pe Olaru de la Gaz Metan Mediaș în în sezonul 2019/2020. În ultimul său sezon pentru medieșeni, Olaru a reușit să înscrie 3 goluri în 21 de partide. Pentru FCSB, ultimul meci de referință este cel cu Hermannstadt, partidă în care a reușit o dublă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred...
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată