Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicoliță a vorbit despre „noul Bănel de la FCSB”: „Dă tonul echipei. Se vede când e suspendat”

Bănel Nicoliță a descoperit jucătorul de la FCSB care are aceleași calități ca ale sale. Cine este jucătorul care și-a pus amprenta asupra echipei „roș-albaștrilor”.
26.12.2023 | 20:23
Nicolita a vorbit despre noul Banel de la FCSB Da tonul echipei Se vede cand e suspendat
Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a vorbit despre jucătorul de la FCSB cu care se aseamănă ca stil de joc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Băluță, unul dintre preferații lui Gigi Becali de la FCSB. Mai mult decât atât, fostul fotbalist a remarcat că Băluță are anumite calități asemănătoare cu ale sale.

Nicoliță a vorbit despre „noul Bănel de la FCSB”: „Se vede când e suspendat”

Alexandru Băluță este unul dintre titularii incontestabili de la FCSB. Gigi Becali a rămas impresionat de calitățile fotbalistului care este accidentat în această perioadă și a anunțat că jucătorul de 30 de ani va fi titular în permanență în primul „11” al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță l-a lăudat pe Alex Băluță și a remarcat că absența fotbalistului se resimte imediat în jocul echipei. Totodată, Bănel Nicoliță susține că Băluță se asemănă foarte mult cu el în ceea ce privește stilul de joc.

„S-a simțit lipsa lui când a fost suspendat. Chiar și Gigi Becali a intrat și a spus că nu e unul ca el care să alerge și care să se bată cu ei. (n.r. Băluță seamănă cu tine?) Ca stil, da. Aleargă foarte mult, se bate pentru fiecare minge.

ADVERTISEMENT

E un jucător tehnic și în mare parte seamănă cu mine. Eu eram mai agresiv, el este mai tehnic. Aleargă foarte mult. Dacă pierde mingea, se duce imediat după ea, iar o pierde, iar o recuperează”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliță, impresionat de Alex Băluță: „Dă tonul echipei”

Bănel Nicoliță este ferm convins că FCSB are nevoie de Alexandru Băluță în echipa de start. Fostul fotbalist al Universității Craiova a fost suspendat cu Oțelul Galați, iar FCSB a pierdut surprinzător, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

„Băluță este un Bănel mai tehnic, eu eram mai agresiv. Băluță dă tonul echipei. Doamne ajută să ia campionatul, dar mai avem nevoie de puncte, ca să fim siguri.

Nu ai văzut că au început acum cu rudele, caută ADN-ul lui nu știu care”, au fost cuvintele lui Bănel Nicoliță. În actuala stagiune, Alexandru Băluță a adunat 20 de meciuri la FCSB, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță, extrem de important pentru Gigi Becali: „Joacă fotbal, e fotbalist”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a sugerat că Alexandru Băluță este un jucător la fel de important pentru patronul FCSB la fel cum se întâmplă cu Florinel Coman și Darius Olaru. Finanțatorul este sigur că FCSB ar fi reușit să învingă Oțelul cu Băluță pe teren.

“Dacă era Băluță, noi câștigam cu Oțelul. Băluță din entuziasmul lui, chiar dacă dormi pe teren, te obligă și pe tine să te scoli. El are viață mare în el, bărbăție cât e de mic. Păi ăla vine la primit, are bărbăție.

Nu se ascunde de joc. Vine la primit, chiar dacă o pierde, nu contează. Vrea să joace fotbal. Ăla joacă fotbal, e fotbalist. Păi tu te numești fotbalist de iei câteva mii de euro pe lună și te ascunzi după adversar.

Păi tu nu ești fotbalist. Eu îl asemăn chiar cu Coman la importanță. Coman driblează, Băluță aleargă, face, drege și e eficient. Cu el câștigam cu Oțelul”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Nicoliță a vorbit despre „noul Bănel de la FCSB”: „Dă tonul echipei. Se vede când e suspendat”

ADVERTISEMENT