Fotbal intern

Mihai Stoica, ieșire publică acidă după ultimele evenimente: ”Bălgrădean a spus că i-a fost rușine de mine” + săgeți contra CFR-ului: ”Succes e să treci de Ajax, nu să te elimine Sevilla”

09.03.2020 | 12:49
Mihai Stoica iesire publica acida dupa ultimele evenimente Balgradean a spus ca ia fost rusine de mine  sageti contra CFRului Succes e sa treci de Ajax nu sa te elimine Sevilla
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a avut o ieșire publică ”maraton” pe contul personal de Facebook în care a vorbit despre ultimele evenimente legate de echipa roș-albastră.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,25 este cota pentru ”ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica reacționează după ultimele evenimente din jurul celor de la FCSB

În jurul celor de la FCSB au avut loc mai multe evenimente în ultima perioadă. Într-o postarea extinsă pe un site de socializare, Mihai Stoica a vorbit despre mai multe așa-numite ”atacuri” împotriva echipe sale.

În stilul său caracteristic, Meme a vorbit despre ”trădarea” lui Cristian Bălgrădean, acțiunile celor de la CFR Cluj, primirea ostilă a FCSB-ului de la Sibiu în meciul de Cupă cu Hermannstadt, dar și despre arbitrajul lui Kovacs cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Subiectul Bălgrădean: ”I-a fost rușine de mine”

Stoica dezvăluie ce reacție a avut fostul portar al celor de la FCSB când a aflat că oficialul FCSB știe de noua sa înțelegere cu CFR: ”Când i-am spus lui Bălgrădean că am aflat că a semnat cu CFR și l-am întrebat de ce nu ne-a informat, mi-a răspuns că i-a fost rușine de mine.

Când l-am întrebat dacă de colegii din vestiar cărora le-a ascuns faptul că i-a trădat nu i-a fost rușine, a tăcut.”

ADVERTISEMENT

Săgeți și ironii către CFR Cluj

Meme nu putea să evite rivala de la Cluj în această postare legată de Bălgrădean. Oficialul FCSB spune că ardelenii au încălcat regulamentul, iar apoi îi înțeapă și le amintește că eliminarea lui Ajax e o performanță, nu eșecul cu Sevilla.

”Cei de la CFR au recunoscut că au încălcat regulamentul din motive strategice, neinformându-ne. E posibil să aibă succes cu strategii de acest gen, vom vedea.

ADVERTISEMENT

În opinia mea, succes nu e să te elimine Sevilla în 16-imi, ci să treci de Ajax în aceeași fază. De asemenea, succes reprezintă calificarea în grupele UCL. Poate Bălgrădean era veriga lipsă din drumul lor hotărât spre grupe. Sau poate nu.”

În continuarea postării, Mihai Stoica mai vorbește despre evoluția jucătorilor de la FCSB din Cupă și din meciul cu Craiova, dar și despre primirea ostilă a galeriei din Sibiu.

”S-a discutat mult despre umilirea lui Coman la Sibiu. Execuție, umilire, bot pe labe… S-a omis că și Man a fost în aceeași situație. Ambii au intrat la pauză și au contribuit decisiv la calificarea echipei în semifinalele Cupei României. Ambii, unul umilit (cu bot pe labe), celălalt neumilit (fără bot pe labe), aveau și meci peste 3 zile cu Craiova. Reușitele lor de aseară le găsiți în rezumatul meciului.

Câțiva tineri nervoși din orașul în care m-am născut au prezentat un banner “FCSB nu e Steaua”. Aceiași tineri, și mai nervoși, au plătit 70 ron să vadă FCSB jucând, fără să le dea cu virgulă. Sticker-ele cu oi roș-albastre au fost apreciate. Nouă ne plac oile. Și mieii.”

Meme, atac la arbitrajul lui Kovac

În opinia lui Mihai Stoica, deciziile de arbitraj potrivnice ale lui Istvan Kovacs din derby-ul cu Craiova nu fac nimic altceva decât să mobilizeze echipa lui Bogdan Vintilă. Cât despre posibila venire a lui Vâtcă la FCSB, aceasta este doar o ”glumă”, mai spune Meme.

Meme a urcat pe Facebook și o imagine cu pometele lui Darius Olaru după intrarea lui Luis Nițu din meciul cu Craiova.

”Aveam mare nevoie de un arbitraj ca cel al lui Kovacs din prima repriză. El a dat semnalul mobilizării. Să-l vezi pe Olaru comoționat, cu semn vizibil pe față și să nu iei nicio decizie disciplinară, să-i dai galben imediat lui Ovidiu Popescu pentru un atac la minge, doar așa poți transmite un mesaj fără echivoc. Sau poate omul a intrat mai greu în meci. De la 3-1 a arbitrat perfect.

”Vâtcă la FCSB e o glumă. E adevărat că membrii staff-ului joacă fotbal-tenis, dar, din câte am auzit, el e prea bun. Pe față.

P.S. Celor care calculează câte puncte face echipa cu mine prin preajmă și câte fără, încercând să inoculeze ideea că eu sunt responsabil de rezultate, le recomand cu blândețe să-mi analizeze CV-ul. Nu știu dacă am 6 sau 7 calificări în primăvara europeană”, a încheiat Stoica.

ADVERTISEMENT