Fotbal intern

Mihai Stoica îi distruge pe cei care jonglează cu hârtia igienică: ”Mama proștilor e mereu gravidă”

20.03.2020 | 11:06
Mihai Stoica ii distruge pe cei care jongleaza cu hartia igienica Mama prostilor e mereu gravida
ADVERTISEMENT

Fără activitate fotbalistică în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus care a închis fotbalul pe aproape întreaga planetă, jucătorii încearcă fel și fel de lucruri pentru a-și petrece timpul liber. De curând, jonglarea cu hârtia igienică este un nou ”challenge” printre fotbaliști și nu numai. Imaginile cu acest produs de igienă pe post de minge nu-i convin lui Meme Stoica.

Mihai Stoica, reacție dură față de cei care jonglează cu hârtia igienică: ”Mama proștilor e mereu gravidă”

În ultimele zile, din cauza pandemiei de coronavirus toți marii fotbaliști au fost izolați, cu forța sau nu, la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare, sportivii au lansat însă o nouă modă. Tot mai mulți dintre ei acceptă provocarea de a jongla cu hârtia igienică.

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj dur la adresa fotbaliștilor și a sportivilor care au acceptat provocarea de a jongla cu rola de hârtie igienică.

ADVERTISEMENT

”Am descoperit de ce s-a epuizat stocul de hârtie igienică. Se joacă fotbal cu ea. Mă duc să-mi torn o găleată de gheață-n cap”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook și a adăugat hashtag-ul ”#mamaproștiloremereugravidă”.

Jonglarea cu hârtie igienică, un nou viral printre fotbaliști

Tot mai multe nume importante din fotbal apar în mediul virtual și lansează provocarea jonglării cu hârtia igienică pe post de balon.

ADVERTISEMENT

Chiar cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi, actual ”Balon de Aur”, a fost lovit de acest ”challenge”.  Pandemia de coronavirus l-a obligat pe starul Barcelonei să se închidă în propria locuință.

Provocat fiind de alți colegi, Leo Messi a jonglat și el cu hârtia, apoi a transmis provocarea mai departe pentru trei colegi de la Barcelona, Arthur, Jordi Alba și Luis Suarez, și către conaționalul Kun Aguero.

ADVERTISEMENT

Și fotbaliștii din România au intrat în horă

Recent, din cauza epidemiei de coronavirus, și dinamoviștii au găsit un mod inedit de a se distra chiar. Mattia Montini a jonglat cu hârtia igienică, provocându-l și pe Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Joshua Perez.

”Să donați! Mulțumesc Roberto pentru că m-ai nominalizat. Îl nominalizez mai departe pe amicul meu jucăus Diego Fabbrini, pe Riccardo Piscitelli, tu poți să o faci și cu mâinile ca să îți iasă, și pe „hermanito” Joshua Perez. Băieți, să donați, e important!”, a spus Montini într-un clip video.

ADVERTISEMENT