Sport

Declarația lui Mihai Stoica poate stârni furia fanilor FCSB: „Vreau să se salveze Dinamo!”

Mihai Stoica poate stârni furia fanilor FCSB, după ce a spus că își dorește ca Dinamo să se salveze de la retrogradare.
11.12.2023 | 23:58
Declaratia lui Mihai Stoica poate starni furia fanilor FCSB Vreau sa se salveze Dinamo
Declarația lui Mihai Stoica poate stârni furia fanilor FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a recunoscut că nu vrea ca Dinamo să retrogradeze din nou, spunând că altfel arată un campionat în care e prezentă și Dinamo.

Declarația lui Mihai Stoica poate stârni furia fanilor FCSB

Mihai Stoica a făcut o declarație care poate stârni furia fanilor FCSB, după ce a spus că își dorește ca Dinamo să nu retrogradeze în acest an, explicând și care este motivul declarației sale.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea să se salveze Dinamo, chiar aș vrea. Nu văd cum, dar aș vrea, chiar dacă pot atrage antipatia „roș-albaștrilor”. Dar e altă atmosferă cu Dinamo în prima ligă.

Mie îmi plac jucătorii care își dau viața! Amzăr îmi place foarte mult pentru că își dă viața pe teren, pentru că nu renunță la luptă”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Vreau U Cluj în play-off!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că și-ar dori ca Universitatea Cluj să intre în play-off, explicând că „șepcilor roșii” și-ar apăra corect șansele, față de alte echipe care au ajuns de-a lungul anilor în play-off.

„Aș vrea Universitatea Cluj în play-off. Mie îmi e frică de echipele care cu unele joacă, iar cu altele nu, că așa s-a întâmplat. U Cluj joacă împotriva tuturor”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj s-a impus în duelul din deplasare cu Dinamo, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de către Dan Nistor, în minutul patru, din pasa trimisă de Daniel Popa.

În urma victoriei, Universitatea Cluj a urcat pe locul cinci în clasament, cu un total de 29 de puncte, fiind pe loc de play-off, ceea ce reprezintă obiectivul „șepcilor roșii”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, situația lui Dinamo este dramatică, echipa lui Zeljko Kopic fiind pe locul 15, penultimul din campionat, la un punct în fața lui FC Botoșani, codașa din clasament.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,72 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB - Hermannstadt