Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa rivalelor la titlu, după Voluntari – FCSB 1-2: „Supărare mare”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, le-a dat peste nas adversarelor, după victoria împotriva Voluntariului.
01.03.2024 | 14:03
Mihai Stoica ironii la adresa rivalelor la titlu dupa Voluntari  FCSB 12 Suparare mare
Mihai Stoica, „săgeți” pentru rivalele Rapid și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a dedicat victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, lui Alexandru Pantea, iar apoi managerul general al FCSB s-a amuzat pe seama rivalelor din campionat.

Mihai Stoica, mesaj savuros după Voluntari – FCSB 1-2: „Trăgeau speranțe că ne încurcăm”

Mihai Stoica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook după victoria de la Voluntari: „Supărare mare la cei care trăgeau speranțe că ne încurcăm (ca de obicei) cu Voluntarii. Mai ales la pauză.

ADVERTISEMENT

Laitmotivu’ zilei: Nu puteau câștiga fără Coman. Pont: Coman e la noi, chiar dacă are și Bayern unul. P.S. Puteam și să nu câștigăm cu Coman. S-a mai întâmplat”.

După victoria cu FC Voluntari, liderul din SuperLiga se află la 10 puncte de Rapid. FCSB și-a mărit avansul și față de CFR Cluj, care e pe locul al treilea și are cu 11 puncte mai puțin.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, mesaj special pentru Alexandru Pantea

Mihai Stoica nu l-a uitat pe Alexandru Pantea care nu va mai juca în acest sezon în urma unei rupturi de ligament la genunchi: „Buzilă, trei puncte și pentru tine. Hai mai repede, buză mică, avem treabă”. 

Managerul general al FCSB a fost extrem de nemulțumit de arbitrajele din această etapă: „Nu-mi vine să cred cât de idioți sau de inculți dpdv al fotbalului în general (al arbitrajului în special) ne cred unii.

ADVERTISEMENT

Așadar, la Bancu e galben pentru că Dumiter nu controlează balonul. Subscriu, chiar e evident. Dar la Nana e roșu pentru că Enzo Lopez îl controlează perfect, creându-și o ocazie iminentă?

Poate ni se explică și cum face Enzo asta. Preluare cu dreptul perpendicular pe poartă, control impecabil cu stângul? Cum sunteți siguri de iminența golului? Cum? Cum? Cum? Că noi, oamenii de rând fără masterate în arbitraj, nu realizăm.

ADVERTISEMENT

Simplificați-o, oameni buni! Spuneți așa: ‘E roșu pentru că așa vreau eu!’ Măcar așa nu ne mai insultați. Doar ne ignorați”, a mai spus Meme Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB - Petrolul