Sport

Cine e „Buzilă” de la FCSB! MM Stoica i-a dedicat victoria cu FC Voluntari: „Pentru tine”

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj emoționant lui „Buzilă” după Voluntari - FCSB 1-2, iar Florinel Coman i-a dedicat golul.
01.03.2024 | 10:11
Cine e Buzila de la FCSB MM Stoica ia dedicat victoria cu FC Voluntari Pentru tine
Alexandru Pantea va lipsi de pe gazon aproximativ 6 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea a suferit o accidentare gravă așa cum FANATIK a dezvăluit, iar fundașul stânga tocmai a suferit o intervenție chirugicală și va lipsi până la finalul sezonului. Mihai Stoica nu l-a uitat și i-a dedicat victoria cu Voluntari.

Mihai Stoica, mesaj superb pentru Alexandru Pantea: „Buzilă, trei puncte și pentru tine”

Imediat după fluierul de final al partidei, Mihai Stoica și-a îndreptat gândurile către Alexandru Pantea, care va lipsi de pe gazon aproximativ 6 luni. MM a dezvăluit și porecla lui Pantea: „Buzilă”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a făcut de asemenea un gest frumos în momentul în care a înscris. A luat un tricou cu numele lui Alexandru Pantea și l-a arătat la cameră. A postat apoi o fotografie pe contul oficial de Instagram și a fost preluată imaginea chiar de fundașul dreapta.

Alexandru Pantea a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat al genunchiului și s-a operat la Roma la celebra clinică Vila Stuart, pe 28 februarie: „Hai mai repede, buză mică, avem treabă”, i-a mai transmis Meme.

ADVERTISEMENT
Mihai Stoica, mesaj special pentru Alexandru Pantea
Mihai Stoica, mesaj special pentru Alexandru Pantea

Mihai Stoica, afectat de accidentarea lui Pantea: „Este o lovitură mare pentru el”

Mihai Stoica a explicat ce s-a întâmplat cu Alexandru Pantea: „E posibil ca Pantea să lipsească o perioadă mai lungă de timp pentru că azi la antrenament a suferit o accidentare gravă. E posibil să fie ligamente încrucişate.

E posibil să fie out tot sezonul, dar să nu ne grăbim. La primul consult clinic, aşa pare. L-am auzit la antrenament, s-a auzit un zgomot. Când se rupe un ligament, se produce un zgomot.

ADVERTISEMENT

Este o lovitură mare pentru Pantea în primul rând. E o problemă mare. Soluţiile de under sunt Octavian Popescu, Radaslavescu, Pandele şi încă patru jucători de la academie care s-au antrenat cu prima echipă. Octavian Popescu are probleme medicale, abia a venit după o intervenţie chirurgicală, Pantea s-a accidentat grav”, a spus oficialul FCSB la Orange Sport.

Asaltat cu mesaje de coechipieri: „Însănătoșire grabnică, o să fii și mai forță!

Alexandru Pantea a fost asaltat cu mesaje de coechipieri imediat după operație. „Recuperare rapidă” i-a transmis Nana Antwi, în timp ce Luis Phelipe i-a spus: „Suntem cu tine”.

ADVERTISEMENT

Alex Băluță a plusat și el: „Însănătoșire grabnică, o să fii și mai forță!”, în timp ce urarea cea mai sugestivă a venit de la Octavian Popescu: „Leule”. Dawa Joyskim a făcut apel la divinitate: „Nu îți face griji, te vei întoarce mai repede cu voia Domnului”.

Echipa națională de fotbal a României nu l-a uitat de asemenea pe fundașul FCSB-ului: „Recuperare rapidă, Alexandru Pantea”, au scris „tricolorii”. Pe Pantea nu l-au uitat nici Ionuț Panțîru, care a trecut printr-o accidentare gravă de asemenea, Darius Olaru, Alexandru Musi, Andrei Vlad, Baba Alhassan, Vlăduț Pandele, Eduard Radaslavescu sau Valentin Crețu: „Să te faci mai puternic fratele meu”. Florin Tănase i-a lăsat și el un mesaj: „Însănătoșire grabnică!”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB - Petrolul