Sport

Mihai Stoica l-a ironizat pe Helmut Duckadam pentru reacția după Silkeborg – FCSB 5-0: “Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

Mihai Stoica l-a ironizat pe Helmut Duckadam, după ce fostul mare portar al Stelei a postat un mesaj dur pe pagina de Facebook, după umilinţa cu Silkeborg.
08.10.2022 | 11:39
Mihai Stoica la ironizat pe Helmut Duckadam pentru reactia dupa Silkeborg  FCSB 50 Ce sai faci Avea inima franta
Mihai Stoica l-a ironizat pe Helmut Duckadam pentru reacția după Silkeborg - FCSB 5-0: "Ce să-i faci? Avea inimă frântă". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Umilinţa suferită de FCSB în Danemarca a fost greu digerată de Helmut Duckadam. Fostul mare portar al Stelei şi susţinător al actualei echipe a lui Gigi Becali a postat un mesaj pe Facebook prin care susţine că “Steaua nu mai există!”.

Mihai Stoica l-a ironizat pe Helmut Duckadam pentru reacția după Silkeborg – FCSB 5-0: “Avea inima frântă!”

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, l-a ironizat pe Helmut Duckadam pentru reacţia pe care a avut-o după Silkeborg – FCSB 5-0:

ADVERTISEMENT

„Probabil că dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier scria la fel. S-au luat 8 atunci, în dublă manşă (n.r. – 5-0 şi 3-0 în preliminariile Cupei Cupelor 1990).

Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă. Cum să nu fie sincer dacă dumnealui a scris despre dumnealui că este cu inima frântă? Cum să scrii că eşti cu inima frântă dacă nu eşti cu inima frântă? Nu ai cum.

ADVERTISEMENT

“Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu. Inimă frântă? Aici sunt”

Trebuie să o ai frântă total ca să poţi intra pe Facebook şi să vezi în ce stare te încadrezi. Aşa e la Facebook. Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu.

Inimă frântă? Aici sunt. Ia să vedem (n.r. – duce mâna la inimă). Aici sunt, inimă frântă». Superfrânta inima”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Duckadam: “De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ!”

Eroul de la Sevilla a postat un mesaj dur pe pagina personală de Facebook, la finalul meciului Silkeborg – FCSB 5-0, spunând că “Steaua nu mai există”, dând vina pe conducătorii celor două echipe care se bat pentru siglă şi palmares:

„Eu am fost unul dintre puținii care am susținut că FCSB este Steaua. De azi, o spun cu regret, că Steaua NU MAI EXISTĂ! Cei care conduc azi FCSB și CSA și-au bătut joc de toată istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook.

ADVERTISEMENT

FCSB şi-a menajat în meciul cu Silkeborg titularii pentru meciul de campionat cu Petrolul Ploieşti, din SuperLiga. Returul cu danezii va avea loc joia viitoare, pe Arena Naţională, de la ora 22:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT