Sport

Mihai Stoica le răspunde contestatarilor după revenirea unui fotbalist pe teren: „Știu cât de mult mișto s-a făcut”. Laude pentru un fundaș!

Mihai Stoica le-a răspuns contestatarilor după revenirea lui Vlad Chiricheș pe teren. Oficialul de la FCSB l-a lăudat pe unul dintre fundași.
09.04.2024 | 20:15
Mihai Stoica le raspunde contestatarilor dupa revenirea unui fotbalist pe teren Stiu cat de mult misto sa facut Laude pentru un fundas
Mihai Stoica le-a răspuns contestatarilor în privința lui Vlad Chiricheș. Oficialul FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa unui fundaș. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a fost titular în derby-urile câștigate de FCSB cu Farul (1-0) și Universitatea Craiova (2-0). Jocul fundașului central l-a impresionat pe Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a ținut să le răspundă contestatarilor.

Mihai Stoica le răspunde contestatarilor după revenirea unui fotbalist pe teren: „Știu cât de mult mișto s-a făcut”

Revenirea lui Vlad Chiricheș pe teren a adus mai multă liniște în defensiva celor de la FCSB. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu a primit gol în ultimele două meciuri cu fostul căpitan al naționalei României pe gazon.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica le-a răspuns contestatarilor care s-au legat de revenirea fotbalistului de 34 de ani după accidentarea gravă suferită în vara anului trecut. „Eu am spus că vom avea un câştig mare când revine Chiricheş, mulţi au fost reţinuţi şi ştiu cât de mult mişto s-a făcut, cum am fost luat peste picior, dar Vlad Chiricheş e altă categorie de fotbalist.

El a jucat contra ălora mari, una e să joci contra lui Ibrahimovic, Immobile, iar alta e să zici dacă ai fi şi tu acolo. Când un jucător semnează cu o echipă de Serie A şi i se dă banderola…”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, laude pentru Siyabonga Ngezana: „A avut evoluții remarcabile”

Revenirea lui Vlad Chiricheș l-a trimis pe Joyskim Dawa pe banca de rezerve. Fundașul român face pereche în centrul defensivei „roș-albastre” cu Siyabonga Ngezana. Stoperul sud-african l-a impresionat pe Mihai Stoica.

„Ngezana a fost o achiziţie foarte reuşită, sper să termine campionatul aşa cum a jucat până acum. El a avut evoluţii remarcabile, e un jucător cu calităţi fizice ieşite din comun şi care munceşte mult. 

ADVERTISEMENT

Vrea să-şi îmbunătăţească prestaţiile, iar acum lângă Chiricheş e mai uşor de jucat”, a mai spus Mihai Stoica. Cotat la 1,3 milioane de euro de Transfermarkt.com, Ngezana a adunat 27 de meciuri în actuala stagiune la FCSB, pentru care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Mihai Stoica taie jucători de pe lista lui Gigi Becali: „Nu intră în discuție”

Gigi Becali a început deja să facă lista de transferuri pentru vara viitoare în care patronul susține că FCSB va ataca grupele Ligii Campionilor. Alex Mitriță și Philip Otele sunt două dintre numele dorite de Becali la FCSB, însă Mihai Stoica i-a tăiat elanul patronului.

ADVERTISEMENT

“Mitriță nu cred că intră în discuție. Nici Otele nu cred că intră în discuție. CFR Cluj a cerut 6 milioane. Florinel Coman stă până când se înțelege cu un club care plătește clauza. Toți jucătorii vor să plece la mai bine. Oricine vrea să plece la mai bine”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „2” la meciul CFR Cluj - FCSB