Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vlad Chiricheș, revenirea-cheie pentru titlul celor de la FCSB. „El e liderul. Exact ce face Săpunaru la Rapid”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB este una foarte importantă în economia campionatului.
08.04.2024 | 12:10
Vlad Chiriches revenireacheie pentru titlul celor de la FCSB El e liderul Exact ce face Sapunaru la Rapid
Vlad Chiricheș, revenirea-cheie pentru titlul celor de la FCSB. „El e liderul. Exact ce face Săpunaru la Rapid”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş a revenit după şapte luni de pauză în confruntarea cu Farul Constanţa din play-off. Fundaşul central a fost imperial în confruntările cu Farul şi Universitatea Craiova, fiind un factor cheie în cele 6 puncte câştigate de roş-albaştri.

Vlad Chiricheș, revenirea-cheie pentru titlul celor de la FCSB

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGAVlad Chiricheş este un lider în vestiar exact cum este Cristi Săpunaru la Rapid:

ADVERTISEMENT

“Contează foarte mult să ai un bătrân într-o echipă tânără. Mă bucur că Florinel Coman a spus-o că la pauză Chiricheş a avut o atitudine mai concretă în vestiar şi i-a mobilizat că se poate întoarce rezultatul.

Şi trebuie să joace cu aceeaşi ambiţie. Când am vorbit cu el i-am spus căpitanul de echipă. Dar el m-a corectat şi mi-a spus că nu e căpitan. Mă refeream la faptul că e căpitanul înaintea lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

“Exact ce face Săpunaru în vestiar la Rapid cu mobilizarea jucătorilor, exact aşa e Chiricheş la noi”

Este un tip foarte modest, cu foarte mare autoritate în vestiar. Mă bucur că Florinel Coman este alături de el, de fapt toţi jucătorii sunt alături de Chiricheş. Asta îţi trebuie într-un vestiar cu toţi aceşti tineri.

El este liderul. Aşa cred, aşa văd şi la antrenament. Exact ce face Săpunaru în vestiar la Rapid cu mobilizarea jucătorilor, exact aşa e Chiricheş la noi. Este un lucru foarte bun pentru copii ăştia.

ADVERTISEMENT

Întoarcerea lui Chiricheş este un lucru foarte bun. Echipa are mai multă încredere după revenirea lui. Mă bucur că în momentul în care vorbesc cu ei, nimeni nu vorbeşte de campionat, ci strict de meciul lor, de mobilizarea lor în teren.

Să câştige puncte la următorul meci. Lucrul ăsta mă bucură foarte mult”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

FCSB s-a desprins la 10 puncte de CFR Cluj în fruntea clasamentului. Roş-albaştrii se îndreaptă spre primul titlu de campioană a României din ultimii 9 ani.

Vlad Chiricheș, revenirea-cheie pentru titlul celor de la FCSB. „El e liderul. Exact ce face Săpunaru la Rapid”

ADVERTISEMENT