Sport

Mihai Stoica le răspunde criticilor: „Edjouma trebuia eliminat, dar Armaș s-a lamentat. Legea compensației funcționează peste tot”

Mihai Stoica le-a răspuns criticilor cu privire la faultul dur făcut de Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș în duelul dintre FCSB și FC Voluntari, scor 2-1.
14.02.2023 | 08:30
Mihai Stoica le raspunde criticilor Edjouma trebuia eliminat dar Armas sa lamentat Legea compensatiei functioneaza peste tot
Mihai Stoica le răspunde criticilor după scandalul creat în jurul lui Malcom Edjouma. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că se discută mult prea mult de faptul că mijlocașul francez nu a fost eliminat, amintind de alte faulturi dure care nu au fost sancționate.

Mihai Stoica le răspunde criticilor după scandalul creat în jurul lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica le-a răspuns criticilor după scandalul care s-a creat în jurul lui Malcom Edjouma, care a fost iertat de eliminare în meciul dintre FCSB și FC Voluntari, în urma unei intervenții dure asupra lui Igor Armaș.

ADVERTISEMENT

„E adevărat! Trebuia eliminat Edjouma, dar nu trebuia eliminat în tur, când am rămas aiurea în 10. Legea compensației funcționează peste tot.

Nu s-a întâmplat ceva așa de grav. Trebuia eliminat, problema e că a venit linșajul mediatic, de unde atâta ură? Nu l-a văzut pe Armaș. După, mie nu-mi vine să cred că Armaș, care era un luptător să se lamenteze așa.

ADVERTISEMENT

Spunea că n-a venit Edjouma la el. Păi n-a venit că era la controlul doping comandat de voi, despre care spuneți că nu a fost comandat.

Chiar credeți că dacă era eliminat Edjouma nu câștigam meciul? Că ne închideam… nu știu, că nu pot să prevăd, dar așa văd eu lucrurile. Eu mi-aș dori să vedem cum a fost eliminat Edjouma în meciul tur, eu sunt un om corect. Să vadă și lumea”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„A fost penalty la Coman!”

„A fost penalty la Coman! Îl ține și îl împiedică să se miște. Dacă nici ăsta nu e penalty, nu știu atunci care ar mai putea fi. Ok, nu e penalty… să mergem mai departe. Mie mi-a plăcut cum am jucat!

Am jucat foarte bine, am văzut unele lucruri care nu mi-au plăcut, totuși. Au fost trei faze în care nu am fost altruiști, mă refer la Olaru, Coman și Risto. Se întâmplă să primești un gol și să nu reproșezi nimănui, iar fazele se pot întoarce în defavoarea ta.

ADVERTISEMENT

Ce e surprinzător e că ei de regulă nu fac așa ceva, chiar își pasează unul altuia. Nu sunt niște chestii foarte importante, dar putea să se întoarcă împotriva noastră, cum s-a întâmplat și în tur”, a continuat Mihai Stoica luându-i apărarea lui Malcom Edjouma.

„La fel și Radaslavescu a făcut în tur, așa a făcut și acum la golul lor, când a pierdut mingea. Pe vremuri, un puști care făcea așa ceva trebuia să aștepte puțin pe hol până să se mai liniștească apele în vestiar.

Revin la Edjouma. Să nu confundăm faza asta cu cea în care Rusescu a fost lovit intenționat cu cotul de Gabi Mureșan și era să rămână fără ochi și i-a făcut nenumărate fracturi. Să nu confundăm!”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Când vor crește alarmant facturile. Se apropie un coșmar pentru români
Când vor crește alarmant facturile. Se apropie un coșmar pentru români
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume