Sport

Mihai Stoica, mesaj categoric după situația lui Dawa din Petrolul – FCSB 2-2: „O să mă creadă cineva?”

Mihai Stoica a transmis un mesaj categoric după schimbarea prematură a lui Joyskim Dawa în Petrolul - FCSB, scor 2-2, în etapa a 14-a din SuperLiga.
30.10.2023 | 10:55
Mihai Stoica mesaj categoric dupa situatia lui Dawa din Petrolul  FCSB 22 O sa ma creada cineva
Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Dawa în Petrolul - FCSB 2-2. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a ținut să clarifice situația lui Joyskim Dawa din Petrolul – FCSB, scor 2-2. Fundașul camerunez a fost înlocuit după doar 34 de minute de la startul partidei, la doar 7 minute după ce l-a faultat dur pe Sergiu Hanca. În momentul înlocuirii, Dawa a arătat extrem de furios.

Mihai Stoica, mesaj categoric după situația lui Dawa din Petrolul – FCSB 2-2: „O să mă creadă cineva?”

Mihai Stoica a fost întrebat despre schimbarea prematură a lui Joyskim Dawa în prima repriză a derby-ului Petrolul – FCSB, scor 2-2. La scorul de 1-0 pentru FCSB, Dawa l-a faultat dur pe Hanca, scăpat singur în partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Camerunezul a reușit să joace mingea, însă intervenția a fost aspră, în care a fost prins şi piciorul jucătorului de la Petrolul. În urma atacului, Dawa a primit cartonașul galben de la Radu Petrescu. Mihai Stoica nu a lăsat urme de îndoială și a precizat că schimbarea i-a aparținut lui Gigi Becali.

„Toate deciziile sunt ale lui Gigi Becali! Văd că sunteți mirați încontinuu. Iese omul și spune «Da, domnule, am făcut asta, asta și asta». Ce e așa mare… Nu vreau să discut subiectul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nu vă pot spune chestii intime, că sunt chestii care se discută. Dacă spun că a fost schimbarea mea, o să mă creadă cineva? Nu discutăm chestiile astea. Nu-mi place să vorbesc ce vorbim noi între noi”, a spus Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Mihai Stoica, îngrijorat după Petrolul – FCSB 2-2: „Am dezvoltat o vulnerabilitate pe care nu ştiam că o avem”

FCSB a obținut al treilea egal în ultimele patru partide. După remizele cu U Cluj (2-2) și FC Voluntari (0-0), formația pregătită de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a făcut 2-2 pe Stadionul „Ilie Oană” contra Petrolului Ploiești.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu își imagina că vicecampioana nu va câștiga duelul de la Ploiești. „Mai bine de o oră am jucat excelent. Până la primul gol al Petrolului am avut nişte combinaţii excelente.

Chiar nu se prevedea că nu vom câştiga.  Se pare că am dezvoltat o vulnerabilitate pe care nu ştiam că o avem. Chiar să te dea înapoi un adversar, împotriva căruia aveai 2-0 şi care nu şi-a creat ocazii?!”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În locul lui Joyskim Dawa, pe teren și-a făcut apariția Mihai Lixandru. Alex Băluță a dublat avantajul „roș-albaștrilor” în minutul 52, însă până la final, „Lupii Galbeni” au înscris de două ori prin Jair și Gicu Grozav.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.10 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Rapid