Sport

Mihai Stoica, mesaj mobilizator înainte de FCSB – Sepsi: „Vor fi 11 gladiatori pe teren care trebuie să câștige!”

Mihai Stoica a transmis un mesaj mobilizator înainte de FCSB - Sepsi și a anunțat câți spectatori vor fi în tribunele Arenei Naționale.
08.05.2023 | 18:08
Mihai Stoica mesaj mobilizator inainte de FCSB  Sepsi Vor fi 11 gladiatori pe teren care trebuie sa castige
Mihai Stoica se așteaptă ca numărul de spectatori la partida FCSB - Sepsi să fie mai mic de 15.000 și a oferit câteva explicații pentru absența fanilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno va rata meciul decisiv pentru titlu al ”roș-albaștrilor”. Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Elias Charalambous nu se va putea baza pe golgheterul italian, care a suferit o ruptură la gambă.

Mihai Stoica, explicații pentru numărul mic de suporteri așteptat la FCSB – Farul

Managerul general al vicecampioanei României a mărturisit că nu așteaptă mai mult de 15.000 de spectatori la întâlnirea FCSB – Sepsi, care încheie etapa a 7-a a play-off-ului din SuperLiga, și a dat vina pe vreme, programare, dar și pe arbitraje.

ADVERTISEMENT

O altă cauză găsită de oficialul ”roș-albaștrilor” pentru asistența redusă ce se anunță pe Arena Națională este victoria categorică a Farului în fața Rapidului, scor 7-2, care a făcut din trupa lui Gică Hagi marea favorită la titlu.

”Diseară nu vor fi mai mulți de 15.000 suporteri steliști pe Arena Națională. Poate din cauza vremii, poate pentru că meciul se joacă luni și se termină spre marți, poate că pe unii i-a descurajat 7-2, pe alții Feșnic, Vassaras, cine știe… Noi știm însă că va fi Peluza Nord Steaua Oficial.

ADVERTISEMENT

Și mai știm că, pe uriașa masă udă de biliard, vor intra 11 gladiatori care TREBUIE să câștige azi împotriva unei echipe bune, pe care am învins-o de 3 ori sezonul ăsta (dar mereu cu foarte multă șansă)!”, a scris Stoica, pe contul de Facebook.

FCSB, fără Edjouma până la finalul sezonului

FCSB se află pe locul secund în clasament, la șase puncte în spatele liderului Farul, și are nevoie ca de aer de victorie în meciul cu Sepsi, programat luni, 8 mai, de la ora 21:00, pentru a rămâne în coasta ”marinarilor” și a continua lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Cu un succes în fața covăsnenilor, echipa lui Elias Charalambous ar ajunge astfel la trei puncte de Farul. Ar avea nevoie să câștige tot până la final, inclusiv meciul direct din etapa a 9-a, iar Farul să se mai încurce măcar o dată în partidele cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, ambele în deplasare.

Pe lângă pierderea lui Andrea Compagno, FCSB nu-l va avea la dispoziție nici pe mijlocașul Malcom Edjouma, care nu va mai putea juca în acest sezon. Mihai Stoica a spus că jucătorul se va întoarce în Franța, acolo unde se va recupera, el fiind nevoit să stea între trei și șase săptămâni.

ADVERTISEMENT

În schimb, Joonas Tamm, Florinel Coman și Octavian Popescu sunt refăcuți complet și vor putea evolua în partida cu Sepsi de pe Arena Națională, crucială pentru ”roș-albaștri” în vederea continuării luptei la titlu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT