Sport

Mihai Stoica, mesaj războinic pentru rivalele FCSB-ului: „N-au cum să ne stea în față!”

Mihai Stoica nu le dă șanse adversarilor FCSB-ului, despre care spune că nu au cum să stea în calea echipei sale.
19.01.2023 | 22:30
Mihai Stoica mesaj razboinic pentru rivalele FCSBului Nau cum sa ne stea in fata
Mihai Stoica nu le dă șanse rivalelor FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României și-a avertizat adversarii că vor „fi în focuri” înaintea meciurilor directe, bucurându-se că nu există accidentați la echipă.

Mihai Stoica nu le dă șanse rivalelor FCSB-ului

Mihai Stoica nu le dă șanse adversarilor FCSB-ului pentru reluarea campionatului, fiind mulțumit de cantonamentul pe care echipa l-a făcut:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur enorm că nu avem accidentați după acest cantonament. Cred că încep în focuri cei care vor juca împotriva noastră.

Am mare încredere, dacă ne vom prezenta cu jumătatea din determinarea pe care am văzut-o la anumite antrenamente, cred că doar noi ne putem împiedica.

ADVERTISEMENT

Pe bancă la Sibiu va fi deţinătorul de licenţă PRO, Strizu Mario Leonard.  Alţii n-au cum să ne stea în faţă”, a mai spus Mihai Stoica, conform OrangeSport.

În primul meci oficial din 2023, FCSB va juca în deplasare cu Hermannstadt, revelația campionatului. În tur, pe Arena Națională, cele două echipe au remizat, scor 2-2, după ce FCSB a egalat în prelungirile meciului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează la Champions League

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Andrei Cordea, spunând că nu se grăbește să îl vândă, mai ales că speră ca anul următor FCSB să joace în Champions League și să îl vândă pe o sumă mult mai mare:

Augsburg a dat 3 milioane, eu le-am spus că ultimul preț e 4 milioane și nu au mai dat niciun semn. Rică Neaga mi-a spus că mai vorbesc, că nu știu ce, nu mă mai interesează.

ADVERTISEMENT

Eu vreau pe Cordea să iau mai mulți bani și la anul să jucăm în Liga Campionilor pe vremea asta. Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor!”.

Andrei Cordea este unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai FCSB-ului din acest sezon, reușind să marcheze 8 goluri și să ofere 5 pase decisive în 30 de meciuri jucate în toate competițiile pentru vicecampioana României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: