Sport

Mihai Stoica, nemulțumit de tactica Petrolului: „De ce îl scoți mereu pe Musi?”

Mihai Stoica este nemulțumit de Florin Pîrvu și spune că antrenorul Petrolului Ploiești îl scoate mereu de pe teren pe Alexandru Musi.
15.12.2023 | 23:33
Mihai Stoica nemultumit de tactica Petrolului De ce il scoti mereu pe Musi
Mihai Stoica, nemulțumit de Florin Pîrvu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Musi este fotbalistul FCSB-ului, împrumutat în actualul sezon la Petrolul Ploiești, iar managerul general al vicecampioanei României este nemulțumit de felul în care îl folosește antrenorul „lupilor galbeni”.

Mihai Stoica, nemulțumit de tactica Petrolului

Mihai Stoica este nemulțumit de felul în care Florin Pîrvu îl folosește pe Alexandru Musi, jucător împrumutat de FCSB la Petrolul Ploiești, cerând mai multe explicații din partea tehnicianului:

ADVERTISEMENT

„Musi e cel mai activ mereu, dar nu înțeleg de ce mereu e scos prin minutul 65. El e cel mai activ. Bun, l-ai folosit o perioadă pe o poziție, pe care nu îi place, ai văzut că nu e bine, ai schimbat.

Dacă vrei să-ți bați joc de un jucător, îl bagi pe teren, acolo unde nu poate atinge mingea. Musi nu e atacant central, iar Petrolul are jucători care să evolueze pe acel post”.

ADVERTISEMENT

„Una e ce am făcut noi cu Radaslavescu un meci, pentru că nu aveam altă soluție. Dar să te folosești de chestia asta, să ții un jucător acolo…”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Alexandru Musi l-a convins pe Mihai Stoica

Mihai Stoica a mai vorbit în acest sezon de evoluțiile lui Alexandru Musi la Petrolul Ploiești, fiind încântat de felul în care se dezvoltă puștiul FCSB-ului, care este unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Florin Pîrvu, respectând și regula U21:

ADVERTISEMENT

„Nu mă aşteptam la constanţa asta din partea lui Musi, că are doar 19 ani, iar el a jucat pe partea stângă înainte. Anul ăsta va fi la Petrolul, doar că în perspectivă se anunţă o soluţie bună. 

Cu anul ăsta are patru ani de regula U21 şi e foarte responsabil, face ambele faze, ceea ce e foarte important în fotbalul modern. El e driblangiu la bază, dar nu e cazul lui să nu se apere. Meciul cu Rapid din Giuleşti a fost definitoriu în ceea ce înseamnă noul Alexandru Musi”.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Alexandru Musi are un total de 21 de meciuri jucate în toate competițiile pentru Petrolul Ploiești, marcând patru goluri și oferind 3 pase decisive pentru colegii săi.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO: 3.65 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Hermannstadt