Sport

Mihai Stoica, noi detalii despre transferurile de la FCSB: „Suntem aproape de doi fundași centrali!”. Managerul confirmă Fanatik

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile de la FCSB, spunând că este aproape de a semna cu doi fundași centrali, confirmând Fanatik.
14.06.2023 | 23:04
Mihai Stoica noi detalii despre transferurile de la FCSB Suntem aproape de doi fundasi centrali Managerul confirma Fanatik
Mihai Stoica, noi detalii despre transferurile de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a mai spus că unul dintre fundași urmează să semneze contractul în zilele următoare, confirmând FANATIK, care a dezvăluit în exclusivitate cine este fundașul central care poate semna cât de curând cu FCSB.

Mihai Stoica, noi detalii despre transferurile de la FCSB

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile de la FCSB, vorbind despre cei doi fundași pe care vicecampioana României îi dorește:  „Suntem aproape de doi fundași centrali. Discuțiile s-au încheiat, unul dintre ei urmează să semneze contractul în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

E vorba despre un fundaș central care joacă și la națională. Doar unul dintre cei doi e internațional. Nu se poate discuta doar la modul general despre antrenor. Berlusconi a trecut în neființă, iar el comanda ce jucători să evolueze, asta nu înseamnă că nu exista un respect pentru antrenori”.

„Dacă sunt banii tăi în joc și te enervează un jucător și nu vrei să-l mai vezi, ce faci? Eu pe Octavian Popescu nu l-aș scoate din echipă niciodată, de exemplu.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu e o vedetă, eu aș ruga lumea să nu mai judece așa de simplu faptul că s-a tatuat. Tavi e un băiat foarte liniștit, nu suportă mirosul de tutun, nu bea nimic.

Rapid și CFR au fost interesate de Tamm, însă Tamm are pretenții mari financiare, nu e ușor să-l aduci la echipă. La noi nu are cum să rămână, pentru că nu i s-a prelungit contractul”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Cum să nu ne bazăm pe Compagno?”

Mihai Stoica a continuat și a spus că Andrea Compagno nu are cum să nu fie în planurile echipei, mai ales că este golgheterul FCSB-ului și a mai spus că atacantul italian va fi titular în următorul sezon, fără doar și poate.

„E o prostie totală, cum să nu ne bazăm pe Compagno? El e golgheterul nostru, e jucător de bază, e titularul nostru. Nu știu nimic de Garita, nu știu nimic de Thiam.

ADVERTISEMENT

Nu știu absolut nimic nici de Chiricheș. Eu m-am ocupat de fundașii străini, atât, în rest nu pot să discut despre alții. Chiricheș nu a vorbit cu mine, nu a vorbit nici cu Pintilii. Doar Gigi vorbește cu Chiricheș”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: