Sport

Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali în privința transferului lui Boli la FCSB. Pe cine vede înlocuitorul perfect

Gigi Becali a confirmat transferul lui Kevin Boli de la FC Botoșani, însă Mihai Stoica nu și-l dorește pe fundașul ivorian în defensiva FCSB-ului.
08.12.2022 | 11:15
Mihai Stoica nu este de acord cu Gigi Becali in privinta transferului lui Boli la FCSB Pe cine vede inlocuitorul perfect
Mihai Stoica este impresionat de rezultatele înregistrate de Dinamo. Foto: captură Orange Sport.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că s-a înțeles cu Valeriu Iftime și a anunțat primul transfer al iernii la FCSB. Kevin Boli, fundașul celor de la FC Botoșani, este dorit de patronul roș-albaștrilor, însă Mihai Stoica nu îl vrea pe fotbalistul ivorian în lotul vicecampioanei.

Motivul pentru care Mihai Stoica nu îl vrea pe Boli la FCSB: „Nici nu joacă la Botoșani”

Gigi Becali a anunțat după victoria FCSB-ului, scor 5-1 cu Mioveni că fundașul celor de la Botoșani, Kevin Boli, va deveni primul transfer al iernii pentru roș-albaștri. De asemenea, Valeriu Iftime a confirmat că a discutat cu Gigi Becali pentru un eventual transfer al ivorianului.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu se află pe aceeași lungime de undă cu Gigi Becali. Managerul general al vicecampioanei României consideră că defensiva roș-albaștrilor nu are nevoie de întăriri.

„Boli nici nu joacă la Botoşani. Poate să vină, există aeroporturi, are cu ce să vină. Pentru mine… noi suntem acoperiţi”, au fost cuvintele oficialului roș-albaștrilor, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea, înlocuitorul perfect în viziunea lui Mihai Stoica pentru locul pe care Gigi Becali i l-a păstrat lui Kevin Boli

Mihai Stoica este convins că FCSB are suficienți fotbaliști în zona defensivă și consideră că Iulian Cristea, revenit după o groaznică accidentare, ar putea fi înlocuitorul perfect pentru locul rezervat de Gigi Becali lui Kevin Boli.

„Tamm, Dawa, Cristea şi Haruţ, în opinia mea, sunt jucători suficienţi pentru a acoperi o a doua parte a sezonului în care jucăm la săptămână.

ADVERTISEMENT

Mai departe… nu eu fac transferuri. Cristea poate să joace şi acum, se antrenează normal, cu echipa, nu are doar antrenamente integrate, ci se antrenează normal”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Iulian Cristea nu a revenit pe gazon la FCSB

Iulian Cristea s-a accidentat grav la meciul din iunie al naționalei României cu Muntenegru. Fundașul central al celor de la FCSB a aterizat greșit și a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Revenit la antrenamentele normale, Iulian Cristea nu a evoluat în niciun meci pentru FCSB în acest sezon, iar Mihai Stoica a mărturisit motivele pentru care fostul fotbalist de la Gaz Metan Mediaș nu și-a făcut apariția pe gazon.

„(n.r. şi de ce nu ar putea să apară la joc?) Pentru că echipa câştigă cu Dawa şi Tamm. Şi pentru că una este medical să fii 100%, alta e să îşi recapeţi forma sportivă 100%.

Nu are niciun sens un fundaş central, pe terenurile astea, a fost un teren foarte greu la Botoşani… pentru ce să rişti cu el?”, a declarat Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT