Sport

Gigi Becali anunță primul transfer al iernii la FCSB: ”Da, ne-am înțeles”

Gigi Becali a avut o campanie de achiziții spectaculoasă în vară și o continuă și în perioada de iarnă, stabilind deja primul transfer la FCSB.
06.12.2022 | 16:22
Gigi Becali anunta primul transfer al iernii la FCSB Da neam inteles
Gigi Becali a avut o campanie de achiziții spectaculoasă în vară și o continuă și în perioada de iarnă, stabilind deja primul transfer la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Se știe de mult timp că omul de afaceri este cel care decide tot la vicecampioana României, lucru confirmat și de antrenorul Leo Strizu într-o conferință de presă.

Primul transfer al iernii pentru FCSB, stabilit de Gigi Becali

Mulțumit de victoria categorică obținută de FCSB în partida cu CS Mioveni, scor 5-1, în etapa a 19-a din SuperLiga, Gigi Becali a anunțat că primul transfer din această iernă este fundașul central Kevin Boli, aflat sub contract cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a confirmat faptul că a discutat pe această temă cu omologul său de la FCSB: ”Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”.

ADVERTISEMENT

Boli a jucat 12 meciuri pentru moldoveni în acest sezon, 11 în campionat și unul în Cupa României, s-a integrat foarte bine, dar Iftime ar vrea să-l vândă din cauza salariului de 7.000 de euro, mult peste media echipei situată undeva la 4.000 de euro.

L-a trimis Becali pe Boli la FC Botoșani?

Kevin Boli, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în această vară la FC Botoșani, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Francezul are în palmares trei titluri de campion cu CFR Cluj și unul cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

La doar o lună după ce jucătorul a semnat la FC Botoșani, Becali a dezvăluit că el i-a recomandat să meargă la formația patronată de Valeriu Iftime și în cazul în care va da randament va fi adus liber de contract la vicecampioana României.

După ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League, FANATIK a anunțat în exclusivitate că Becali a decis să-l transfere pe Boli de la Botoșani, iar latifundiarul din Pipera a confirmat acest fapt.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a negat la acel moment această versiune, însă a admis că jucătorul ar putea fi cedat în cazul unei oferte foarte bune și dacă antrenorul de la FC Botoșani își va da acordul. Însă, patronul e conștient că plecarea lui Boli lasă un gol enorm în apărare și va fi nevoit să aducă un alt jucător.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „ambele marchează” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT