Sport

Iulian Cristea s-a operat la una dintre cele mai importante clinici din Italia. Mesajul postat de fotbalist. Update exclusiv

Iulian Cristea și Denis Alibec au părăsit cantonamentul naționalei la revenirea în țară. Fundașul celor de la FCSB va fi supus unei intervenții chirurgicale și va lipsi de pe gazon până la finalul anului.
11.06.2022 | 16:36
Iulian Cristea sa operat la una dintre cele mai importante clinici din Italia Mesajul postat de fotbalist Update exclusiv
Iulian Cristea, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
14-06-2022
19:20

Cristea s-a operat în Italia

Fundașul formației FCSB, Iulian Cristea, s-a operat în Italia, după accidentarea suferită în partida echipei naționale din Muntenegru.

Internaționalul român a fost operat de celebrul doctor Pier Paolo Mariani la Clinica Villa Stuart din Roma. ”Prima zi după operație. Multe mulțumiri doctorului Mariani”, a scris Cristea pe rețelele de socializare.

Iulian Cristea cantonament naţionala

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 2 al meciului României din Muntenegru. Fundaşul a aterizat în groapa unui aspersor după un duel aerian şi s-a accidentat grav la genunchi. Chiar dacă a strâns din dinţi ca să continue, el a fost înlocuit în minutul 11. Aşa cum FANATIK a anunţat, accidentarea lui Cristea s-a dovedit a fi una foarte gravă: ruptură de ligament încrucișat anterior.

România a început cu stângul grupa din Liga Națiunilor. “Tricolorii” au pierdut în Muntenegru (0-2) şi cu Bosnia-Herţegovina (0-1), fiind ultimii în grupă, fără gol marcat. Edi Iordănescu i-a pierdut în cele două confruntări pe Iulian Cristea şi Denis Alibec, care au părăsit cantonamentul naţionalei la revenirea în ţară, din informaţiile FANATIK.

Iulian Cristea a părăsit cantonamentul naționalei și pleacă în Italia

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 2 al meciului dintre România şi Muntenegru. Fundaşul a aterizat în groapa unui aspersor după un duel aerian şi s-a accidentat grav la genunchi. Chiar dacă a strâns din dinţi ca să continue, Cristea a fost înlocuit în minutul 11.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat, accidentarea lui Iulian Cristea s-a dovedit a fi una foarte gravă: ruptură de ligament încrucișat anterior. În aceste condiţii, FCSB a rămas cu un singur fundaş central valid, Denis Haruţ, după plecările lui Miron şi Vinicius.

Fundaşul FCSB se va opera la Clinica Vila Stuart din Roma!

Din informaţiile FANATIK, Iulian Cristea a plecat în Italia, acolo unde urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale în cursul zilei de luni. Fundaşul va fi operat la Clinica Vila Stuart din Roma, de către doctorul Pier Paolo Mariani, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi ortopezi din Italia.

ADVERTISEMENT

Greul de abia acum începe pentru fundaşul celor de la FCSB. După operaţie, va avea multe luni de recuperare şi, cel mai probabil, pe teren va putea reveni abia la începutul anului viitor.

FCSB este client fidel al Clinicii Vila Stuart din Roma. Jucătorii vicecampioanei care suferă accidentări grave sunt trataţi de celebrul doctor Mariani, printre pacienţi fiind Ionuţ Panţîru, Florin Tănase sau Dragoş Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru, operat în Italia după accidentarea teribilă din 2021! Lui Florin Tănase i-au reconstruit ligamentul

Ionuţ Panţîru a suferit o accidentare teribilă în aprilie 2021 după o ciocnire cu Adrian Şut. Fotbalistul celor de la FCSB a suferit o suferit o ruptură a cartilajului de la rotula genunchiului drept. Nu a revenit pe teren nici acum.

Florin Tănase a fost tratat la Clinica Vila Stuart în 2016. “Decarul” vicecampioanei a ajuns “la cuţit” după o accidentare gravă, iar doctorul Mariani i-a reconstruit ligamentul încrucișat anterior.

ADVERTISEMENT

Dragoş Nedelcu: “Mulțumesc Villa Stuart pentru operația care a decurs cu succes, FCSB pentru profesionalismul și sprijinul acordat”

Dragoş Nedelcu a suferit şi el o intervenţie chiruricală la clinica din Roma. În iunie 2020, la primul meci după pandemie, Nedelcu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a fost tratat în Italia:

“Mulțumesc Villa Stuart pentru operația care a decurs cu succes, FCSB pentru profesionalismul și sprijinul acordat și impresarului meu pentru grijă și suport”, era mesajul postat de Dragoş Nedelcu după ce s-a operat.

  • 6 luni va lipsi de pe gazon Iulian Cristea
  • 1 fundaş central valid mai are FCSB (Denis Haruţ)

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,97 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT