Sport

Mihai Stoica, opinie pentru care nu va fi apreciat de galeria FCSB: “Publicul lor e de departe numărul 1 din România!”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a surprins înainte de derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova și consideră că cel mai tare public din Casa Pariurilor Liga 1 este la Arad.
03.04.2022 | 17:06
Mihai Stoica opinie pentru care nu va fi apreciat de galeria FCSB Publicul lor e de departe numarul 1 din Romania
UTA a avut la ultimul meci de teren propriu cu Gaz Metan, doar 3.000 de suporteri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a surprins înainte de derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova și i-a lăudat pe suporterii celor de la UTA, pe care îi consideră cea mai frumoasă galerie din Casa Pariurilor Liga 1.

Mihai Stoica îi laudă pe suporterii celor de la UTA înainte de FCSB – U Craiova: „N-am mai văzut public ca la Arad”

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, e de părere că suporterii celor de la UTA fac de departe cea mai frumoasă atmosferă la meciuri din campionatul României.

ADVERTISEMENT

„Publicul ăla de la Arad e de departe numărul 1 din România. N-am mai văzut public ca la Arad”, a surprins oficialul FCSB la Orange Sport.

Declarația e cu atât mai surprinzătoare, cu cât vine înainte de derby-ul de pe Arena Națională, la care FCSB va avea parte de o asistență importantă. Din informațiile FANATIK, la meci vor fi prezenți cel puțin 15.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, „săgeți otrăvite” către Rapid? „Am mai văzut public, dar care te înjură. Păcat de terenul ăla”

Rapid și-a inaugurat noul stadion și a jucat primul meci oficial pe Giulești, într-o atmosferă senzațională, cu 14.000 de spectatori, iar alb-vișiniii speră că vor evolua cu casa închisă la fiecare partidă.

Meme Stoica are o relație „specială” cu publicul de pe Giulești, și a făcut un comentariu care ar putea fi interpretat ca o ironie la adresa rivalilor: „Am mai văzut public, dar care te înjură. Păcat de terenul ăla”.

ADVERTISEMENT

UTA, una dintre echipele cu cei mai mulți suporteri la meciurile din Liga 1

Suporterii celor de la UTA sunt recunoscuți pentru atmosfera frumoasă pe care o crează la meciurile arădenilor de pe noua arenă Francisc von Neuman.

Cocheta arenă are o capacitate de 12.700 de locuri, iar echipa lui Ionuț Badea are parte de un stadion aproape plin la fiecare meci.

ADVERTISEMENT

La ultimul meci cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 4-0, pe stadionul din Arad au fost însă prezenți doar 3.000 de spectatori.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT