Sport

Mihai Stoica pune capăt speranțelor Rapidului: „Edjouma are o clauză de 5 milioane, să o achite! Pentru străinătate prețul scade”

Mihai Stoica pune capăt speranțelor Rapidului de a-l transfera pe Malcom Edjouma, transmițând că francezul are o clauză de 5.000.000 de euro.
08.06.2023 | 17:38
Mihai Stoica pune capat sperantelor Rapidului Edjouma are o clauza de 5 milioane sa o achite Pentru strainatate pretul scade
Mihai Stoica pune capăt speranțelor Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a mai spus că în cazul unui transfer în străinătate, este suficientă suma de 1.500.000 de euro pentru ca Malcom Edjouma să o părăsească pe FCSB.

Mihai Stoica pune capăt speranțelor Rapidului

Mihai Stoica a râs de dorința Rapidului de a-l transfera pe Malcom Edjouma, dorință dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, spunând sub ce formă giuleștenii îl pot aduce pe mijlocașul francez: „E foarte simplu!

ADVERTISEMENT

Edjouma are o clauză de 5 milioane de euro, Rapid dacă îl vrea, poate să plătească clauza și îl ia. Pentru piața internă e un preț, pentru străinătate costă un milion și jumătate”.

„Și în străinătate se întâmplă la fel. Nu cred că se pune problema ca Rapid să plătească o sumă de ordinul milioanelor pentru Edjouma.

ADVERTISEMENT

Gigi spunea că ne-a lipsit mult în ultimele etape. El e un jucător care are mișcări neobișnuite, motiv pentru care era susceptibil de a fi înlocuit, cam așa stătea treaba și cu schimbările. Edjouma dacă se va pregăti la fel de bine cum a făcut-o până acum, nu văd de ce să nu fie titular”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Coman a început o altă viață, are leadership!”

Mihai Stoica a vorbit și despre Florinel Coman, despre care a spus că a început o altă viață, lăudându-l pentru felul în care s-a dezvoltat: „Noi trebuie să ne resetăm puțin, pentru că atunci când vorbeam despre jucători de 30 de ani, ne gândeam că sunt bătrâni, dar vedem că nu mai e așa în fotbal.

ADVERTISEMENT

Coman a început efectiv o altă viață. Are leadeship. El când s-a accidentat a fost pentru el o lovitură puternică. Se speria de accidentări, el doi ani de zile nu a jucat. Noul Coman se simte bine!”.

MM Stoica a vorbit și despre Damjan Djokovic și Robert Ivanov: „Bănuiesc că Șumudică știe ce spune, probabil că vorbește cu Djokovic. Nu știu!”

ADVERTISEMENT

Nu știu ce ofertă știe Șumudică că are Djokovic de la Gigi, oricum nu contează. Dacă știe Șumudică, știe Șumudică, mă rog. În afară de faptul că pe un finlandez nu ar trebui să-l cheme Robert Ivanov. Nu știu cine e băiatul ăsta. Nu știu! E ceva șocant, s-a aruncat un nume pe piață”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT