Sport

Mihai Stoica, radical înainte de Belarus – România: „Lipsește un nisip și un salvamar” / „Noi batem câmpii cu construcția”

Mihai Stoica a fost radical înaintea confruntării dintre Belarus și România, comentând și gazonul dificil pe care se va disputa partida.
11.10.2023 | 22:28
Mihai Stoica radical inainte de Belarus  Romania Lipseste un nisip si un salvamar  Noi batem campii cu constructia
Mihai Stoica, radical înainte de Belarus - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României îi dă dreptate lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul a criticat gazonul, dar l-a taxat pe Horațiu Moldovan, care a spus că România are un joc bun pe construcție, Mihai Stoica spunând că se bat câmpii cu privire la jocul de construcție al „tricolorilor”.

Mihai Stoica, radical înainte de Belarus – România

Mihai Stoica a avut un mesaj radical înaintea confruntării dintre Belarus și România, dându-i dreptate lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul a criticat gazonul de pe stadionul din Budapesta, unde se va desfășura meciul, și taxând declarația lui Horațiu Moldovan, care a spus că „tricolorii” au un joc bun de construcție:

ADVERTISEMENT

„Asta e plajă, arată rău, mai lipsește nisip și un salvamar să spună că nu e voie să te avânți. Nu suntem o echipă care să plecăm la drum cu nicio construcție.

Dar până acum e bine, că suntem pe locul doi, suntem cu nouă degete din zece de la picioare calificați. În Kosovo ploua, erau scuze. Gazonul arată rău, chiar e lipsă de respect, are dreptate Edi, cum să joci pe o asemenea toloacă”.

ADVERTISEMENT

„Du-ne pe un stadion de 2.000 de locuri, dar care are un gazon bun. E lipsă de respect, n-ai cum să joci pe dunele alea. Noi batem câmpii cu construcția de jos, dar de ce să batem câmpii? Eu nu pot să tai pâine cu lingura, evident scobesc în miez.

Contează că având acest selecționer suntem în cărți pentru calificare, în rest nu mai contează nimic. Ce contează că e război acolo, că nu l-am pornit noi, oricum nici dacă se juca, tot noi eram cu prima șansă la calificare”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a vorbit la conferința de presă premergătoare partidei cu Belarus și a spus că gazonul este un impediment pentru el și pentru colegii săi pentru că jocul României pornește cu o construcție de jos:

„Presiunea a fost de la primul meci, de-asta ne-am apucat de fotbal, e nevoie de o presiune constructivă și sperăm să ajungem la Campionatul European. Cel mai important e să câștigăm, să fim cât mai aproape de Campionatul European.

ADVERTISEMENT

La echipa națională nu ai cum să fii relaxat, trebuie să vii încrezător și concentrat pe ce ai de făcut. Noi urmăm pas cu pas, trebuie să câștigăm fiecare meci, nu ne prea interesează ce se întâmplă în exterior. Nu e greu să fii portarul echipei naționale, e o mândrie, cred că de-asta m-am apucat de fotbal, pentru a reprezenta țara.

Toată țara așteaptă această calificare. Gazonul e destul de prost, nu mai contează cum, ci doar să câștigăm. E un impediment acest gazon, pentru că noi plecăm cu construcție de jos!”.

„Mi-am așteptat rândul și am venit mereu pregătit la echipa națională. Șase puncte vrem, de-asta ne-am reunit ca să obținem șase puncte. Important e să ne gândim la meciul cu Belarus, important e să câștigăm cele trei puncte și după să îl câștigăm pe cel cu Andorra.

Mă bucur că a revenit Florin Niță, nu mai contează cine joacă, ci să ne facem treaba cât mai bine, e concurență și cu Ștefan Târnovanu”, a mai spus Horațiu Moldovan.


  • 1.87 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul Belarus – România

ADVERTISEMENT