Sport

Mihai Stoica, reacție acidă după thriller-ul Real Madrid – Manchester City: „Mai nasol decât noi la Boro”

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic „remontada” lui Real Madrid, care a învins-o cu 6-5 la general pe Manchester City și s-a calificat în finala Champions League.
05.05.2022 | 09:52
Mihai Stoica reactie acida dupa thrillerul Real Madrid  Manchester City Mai nasol decat noi la Boro
Mihai Stoica, reacție acidă după thriller-ul Real Madrid - Manchester City: „Mai nasol decât noi la Boro”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica (57 de ani) a trăit la intensitate maximă returul semifinalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Manchester City, pe care l-a comentat, în timp real, prin intermediul unor postări pe contul personal de Facebook.

Mihai Stoica a ironizat calificarea lui Real Madrid în finala UEFA Champions League

Managerului general de la FCSB nu i-a venit să creadă ce „remontada” a reușit noua campioană a Spaniei și a reacționat în stilul care l-a consacrat: „Să le dea cupa, oricum e făcută pentru ei”, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei cu Manchester City, „albii” s-au calificat în finala de la Paris, acolo unde vor întâlni, pe 28 mai, o altă echipă din Anglia. Liverpool este ultima echipă care a reușit să o învingă pe Real Madrid în ultimul act al celei mai puternice competiții intercluburi din lume.

S-a întâmplat în sezonul 1980-1981, tot la Paris, acolo unde va avea loc și finala din acest an, programată pe 28 mai. Atunci „cormoranii” s-au impus cu 1-0, stadionul a fost Parc de Princes, iar acum urmează să fie Stade de France.

ADVERTISEMENT

„Să n-ai un șut pe poartă 90 minute, să rateze City golul de 2-0 și să dea senzația că se joacă până se termină, iar în 3 minute să dai 2 goluri și să fii aproape și de al 3 lea…

…ori hipnoză, ori noroc chior.

Să le dea cupa, oricum e făcută pentru ei”, au fost reacțiile managerului general de la FCSB, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Amintiri de coșmar de la Middlesbrough

Mihai Stoica a trăit pe propria piele o experiență similară cu cea trăită de Manchester City. În 2006, Steaua a ratat calificarea în finala Cupei UEFA. În minutul 90, roș-albaștrii erau cu un pas în ultimul act, după ce se impuseseră la București cu 1-0 și au condus în Anglia cu 2-0 și cu 2-1.

Boro a marcat însă trei goluri în finalul partidei de pe Riverside Stadium și a eliminat-o pe Steaua din drumul unei performanțe similare cu cele din 1986 și 1989.

ADVERTISEMENT

„Mai nasol decât noi la Boro…

E prima finală căreia îi voi zice PASS. Prefer un serial islandez pe care l-am mai văzut acum o lună. Polițist”, a mai scris MM pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: