Sport

Mihai Stoica se apără după acuzele lui Leo Strizu: „Eu l-am rugat pe Gigi să-l angajeze!”

Mihai Stoica se apără după acuzele lui Leo Strizu la adresa lui, la finalul meciului dintre FCSB și Petrolul Ploiești, scor 4-1.
03.03.2023 | 20:07
Mihai Stoica se apara dupa acuzele lui Leo Strizu Eu lam rugat pe Gigi sal angajeze
Mihai Stoica se apără după acuzele lui Leo Strizu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României, a dezvăluit că nu Teia Sponte, ci el l-a rugat pe Gigi Becali să îi întindă o mână de ajutor lui Leo Strizu și să îl angajeze la FCSB. MM Stoica și-a prezentat și scuzele, în cazul în care unele glume pe care le-a făcut l-au deranjat pe Strizu.

Mihai Stoica se apără după acuzele lui Leo Strizu

Mihai Stoica se apără după acuzele lui Leo Strizu, care a lăsat să se înțeleagă că a fost „săpat”: „Exact așa e, doar că e invers de cum a spus. Gigi a spus că Teia l-a rugat să-l angajeze pe Strizu acum un an jumate.

ADVERTISEMENT

Nu e așa! Eu l-am rugat pe Gigi, mai ales că eram apropiat, își pierduse fratele și am insistat eu ca el să vină la Steaua. El 10 ani dispăruse, deci la insistența mea a venit”.

„Înțeleg dacă are nevoie de alte atribuții, dar la noi e cum este. Pintilii conduce echipa cu Neubert și restul staff-ului. Dacă echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, i se datorează lui Pintilii.

ADVERTISEMENT

E un om cum rar întâlnești, un om dulce, cu leadership nativ și care știe fotbal. Degeaba știi fotbal, dacă nu știi să comunici cu jucătorii. Fotbaliștii ăștia joacă pentru Pintilii”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Pintilii e afectat de tot ce se întâmplă!”

„Pintilii e afectat de tot ce s-a întâmplat în jurul lui. I-am spus că trebuie să fie puternic și că trebuie să sufere, cum a făcut și ca atunci când era fotbalist. El acum e suspendat degeaba.

ADVERTISEMENT

Eu n-am cum să comand articole în ziare. De ce spune asta? Că am făcut glume despre el, atunci când nu a știut cine e Filip? Îmi pare rău dacă s-a supărat atunci. Eu n-am cum să pun bodyguarzi la ușă să nu-l las să antreneze. E imposibil să fac așa ceva”, a continuat Mihai Stoica.

„Din punctul meu de vedere, poate să vină și acum la echipă. Nu vreau să dau replici tăioase, că pot să dau replici tăioase până mâine dimineață. Nu poți să spui că au apărut în ziare. Ce a apărut?

ADVERTISEMENT

A apărut prostia că l-am interzis în vestiar și eu am apărut în emisiune și am spus că nu e adevărat. Ce să fac dacă nu s-a uitat la emisiune. Știi de ce nu mă deranjează declarațiile astea? Gigi așa se exprimă, e un om care stă la biserică mereu. N-a fost urs Gigi la un moment dat? Acum e un leu”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,45 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT