Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru continuă disputa cu Mihai Stoica. ”De câte ori mergeam la Comedy Central, era acolo și mă saluta!” Ce cuvânt a inventat olteanul pentru MM. Video exclusiv

Mihai Rotaru și Mihai Stoica au o dispută verbală de la distanță, iar acționarul Universității Craiova a avut la FANATIK SUPERLIGA o reacție ironică pentru oficialul FCSB.
03.03.2023 | 12:43
Mihai Rotaru continua disputa cu Mihai Stoica De cate ori mergeam la Comedy Central era acolo si ma saluta Ce cuvant a inventat olteanul pentru MM Video exclusiv
Mihai Rotaru și Mihai Stoica au o dispută verbală de la distanță, iar acționarul Universității Craiova a avut la FANATIK SUPERLIGA o reacție ironică pentru oficialul FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de săptămâna trecută, omul cu banii din Bănie s-a arătat deranjat de faptul cu managerul general al FCSB este invitat permanent la un post de televiziune.

Mihai Rotaru, răspuns ironic pentru Mihai Stoica

Răspunsul lui Mihai Stoica la afirmațiile lui Mihai Rotaru nu a întârziat să apară și a fost unul extrem de agresiv. Oficialul vicecampioanei României l-a ironizat pe șeful de la Craiova și a considerat că acesta ar fost ideal pentru postul Comedy Central.

ADVERTISEMENT

În cadrul cele mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Rotaru a avut o nouă intervenție în care a vorbit în termeni ironici la adresa managerului general de la FCSB.

”Suntem prea încrâncenați, dar acum glumind puțin sau neglumind eu sunt deranjat pentru că de câte ori am fost la Comedy Central domnul Stoica era acolo și m-a salutat. Chiar am crezut că are contract cu ei, de aceea sunt dezamăgit că nu m-a văzut acolo sau pesemne că nu a reținut.

ADVERTISEMENT

Eu cred că domnia sa, că am văzut că se consideră un interlocutor fin cu arta dialogului, confundă agresivitatea în limbaj cu ironia. Făcând o paralelă, dânsul confundă poetul cu, hai să inventăm un cuvânt, ‘rimeurul’. Este un cuvânt inventat, dar mi se pare interesant. Cu cel care face rime, dar nu există cuvântul acesta.

Mi se pare interesant pentru că în funcție dacă folosim sau nu diacritice chiar putem să găsim o pereche interesantă de paronime și chiar cred că au aplicabilitate în cazul nostru”, a declarat Rotaru. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Cum a scăpat Mihai Rotaru de stagiul militar

Patronul de la Universitatea Craiova nu s-a oprit aici cu atacurile la adresa lui Mihai Stoica și a povestit cum a ajuns să meargă un an la o facultate care nu îl interesa doar pentru a scăpa de stagiul militar obligatoriu la acea vreme.

”Văd mai departe că domnia sa tot tapează cu să ne vedem fiecare de școlile lui. Bănuiesc că în ceea ce îl privește se referă la Facultatea de Metalurgie din Galați. Dacă este așa, este puțin pretențios spus, cu toate că eu nu am nimic împotriva Facultății de la Metalurgie, din contră.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în ’95 sau ’96, ca să scap de armată, am făcut un an de metalurgie la Universitatea Politehnică București. Chiar dacă am făcut în joacă doar un an de zile, pentru că ulterior m-am transferat în cibernetică în ASE, pot să pun pariu că nu a avut în primul an o medie mai mare decât a mea.

Eu făcând-o, repet, doar într-o glumă pentru a scăpa de armată. Până prin 2000, ca să scapi de armată trebuia să fi student, altfel nu aveai șanse”, a mai spus Mihai Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLigaemisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT