Sport

Mihai Stoica, sfaturi pentru rivala Rapid. Ce înlocuitor propune pentru Rrahmani

Mihai Stoica a oferit câteva sfaturi pentru rivala Rapid. Oficialul de la FCSB propune un înlocuitor pentru Rrahmani.
18.10.2023 | 23:28
Mihai Stoica sfaturi pentru rivala Rapid Ce inlocuitor propune pentru Rrahmani
Mihai Stoica a oferit câteva sfaturi pentru rivala Rapid. Oficialul de la FCSB propune un înlocuitor pentru Rrahmani. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Giuleștenii suferă în acest moment, după ce Albion Rrahmani s-a accidentat la echipa națională. Kosovarul va lipsi până în luna ianuarie, iar până atunci Cristiano Bergodi va trebui să găsească o soluție. În acest context, Mihai Stoica oferă câteva sfaturi pentru rivala Rapid și propune un înlocuitor lui Rrahmani.

Ce înlocuitor propune Mihai Stoica pentru Rrahmani la Rapid

Oficialul de la FCSB susține că “roș-albaștrii” au trecut printr-o situație similară ca a Giuleștenilor. Atunci, echipa lui Gigi Becali a apelat la serviciile lui Tavi Popescu care la acea vreme avea doar 17 ani. În acest context, Mihai Stoica vine cu câteva sfaturi pentru rivala Rapid. Analistul TV îl propune pe Alexandru Stan (18 ani) ca înlocuitor pentru Rrahmani.

ADVERTISEMENT

“De ce să nu joace cu Stan? La noi cu Tavi Popescu s-a întâmplat la fel, a început să joace la 17 ani, din cauza unei situaţii, Covid etc, a rămas în echipă, pare să fie şi la Stan la fel. Am văzut că cei de la Rapid vorbesc foarte frumos despre Alexandru Stan, eu l-am văzut.

Gândim despre jucătorii tineri că pot juca extrem, un fundaş dreapta, nu ne gândim în ax sau zona centrală, de ce? De ce să nu fie un jucător bun, număr 9? Fizic are. Nu se ştie niciodată, aşa s-a întâmplat şi la noi cu Tavi Popescu”, a spus Mihai Stoica, Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Cine este Alexandru Stan, promisiunea lui Șucu la Rapid

Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre puștiul Alexandru Stan, despre care a spus că va fi o surpriză plăcută: Ține-ți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el.

Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse. Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanți și, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat și în această vară“.

ADVERTISEMENT

Alexandru Stan este un tânăr atacant în vârstă de 18 ani, care a apucat să joace în trei meciuri pentru echipa mare a Rapidului, însă nu a marcat vreun gol sau să ofere o pasă decisivă. Sezonul trecut a fost introdus de Adi Mutu în două dueluri tari ale giuleștenilor, și anume contra FCSB-ului și contra celor de la UTA. În această ediție de campionat, Cristiano Bergodi l-a introdus 20 de minute în meciul cu FC Botoșani. Atacantul de la U18 este cotat la 50.000 de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

Rrahmani, încrezător după operație

Atacantul Albion Rrahmani a fost operat cu succes după accidentarea teribilă din meciul Andorra – Kosovo 0-3, iar clubul Rapid a oferit prima fotografie cu jucătorul după intervenția chirurgicală.

ADVERTISEMENT

“Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren!”, se arată în comentariul apărut la poza publicată pe contul de Instagram al grupării giuleștene.

ADVERTISEMENT