Sport

Cine este Alexandru Stan, promisiunea lui Șucu la Rapid: „M-au sunat din Franța pentru el”

Alexandru Stan este promisiunea lui Dan Șucu pentru fanii Rapidului după ce giuleștenii l-au vândut pe Marko Dugandzic la Al Tai.
06.09.2023 | 21:50
Cine este Alexandru Stan promisiunea lui Sucu la Rapid Mau sunat din Franta pentru el
Cine este Alexandru Stan, promisiunea lui Șucu la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al Rapidului a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre puștiul Alexandru Stan, care poate să fie un înlocuitor pentru Marko Dugandzic. Viorel Moldovan a spus că a fost sunat de cluburi din Franța, care s-au interesat de fotbalistul giuleștenilor.

Cine este Alexandru Stan, promisiunea lui Șucu la Rapid

Viorel Moldovan a vorbit despre Alexandru Stan, puștiul Rapidului, despre care Dan Șucu spune că poate să fie o variantă pentru a-l înlocui pe golgheterul Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al naționalei a dezvăluit că a fost sunat de mai multe cluburi din prima ligă din Franța, care s-au interesat de Alexandru Stan, de la care are multe așteptări pentru viitor.

„Eu cred că Rapid a făcut o afacere bună, ei au atacant în pepinieră foarte bun, am fost sunat din Franţa pentru acest copil. Atenţie, Stan este un copil care are foame de fotbal.

ADVERTISEMENT

Unele echipe din primă ligă din Franţa îl ştiu, este foarte interesant, puternic. O să îl vedem. Trebuie susţinut şi să îi dai drumul. Era un moment bun să fie vândut Dugandzic”, a spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

Alexandru Stan este un tânăr atacant în vârstă de 17 ani, care a apucat să joace două meciuri pentru echipa mare a Rapidului, însă nu a marcat vreun gol sau să ofere o pasă decisivă, dar a fost introdus de Adi Mutu în două dueluri tari ale giuleștenilor, și anume contra FCSB-ului și contra celor de la UTA.

ADVERTISEMENT
  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Stan, conform transfermarkt.com

„Stan va fi o surpriză foarte plăcută!”

Dan Șucu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre puștiul Alexandru Stan, despre care a spus că va fi o surpriză plăcută: „Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge.

Mai ține-ți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse.

ADVERTISEMENT

Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanți și, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat și în această vară”.

„O vară fierbinte, cu transferuri reușite, pentru care colegii mei Daniel Niculae și Victor Angelescu chiar merită felicitări. Asta e situația! Îi urăm baftă multă lui Dugandzic!

Duga va rămâne mereu în inimile suporterilor rapidiști. Eu, personal, l-am apreciat foarte mult, golurile lui au fost extraordinare, dar suntem convinși că Rrahmani, Stan, Petrila și ceilalți jucători vor face o treabă foarte bună și Rapid își va continua povestea performanței”, a mai spus Dan Șucu.

ADVERTISEMENT