Sport

Mihai Stoica a confirmat exclusivitatea Fanatik despre situația gravă a lui Compagno și Olaru: „Nu mai joacă anul ăsta!”

Mihai Stoica le-a dat vești proaste suporterilor FCSB, anunțându-i că Darius Olaru și Andrea Compagno nu vor mai juca anul acesta, așa cum a dezvăluit FANATIK.
12.12.2022 | 20:52
Mihai Stoica a confirmat exclusivitatea Fanatik despre situatia grava a lui Compagno si Olaru Nu mai joaca anul asta
Mihai Stoica, vești proaste pentru suporterii FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a fost nemulțumit de terenul de la Ploiești, pe care FCSB a jucat meciul cu Chindia Târgoviște, scor 2-0, explicând că nu există drenaj. Informația despre cât de gravă este accidentarea lui Andrea Compagno și Darius Olaru a fost dezvăluită în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoica, vești proaste pentru suporterii FCSB

Mihai Stoica le-a dat suporterilor FCSB-ului vești proaste după accidentările suferite de Darius Olaru și Andrea Compagno la meciul cu Chindia Târgoviște:

ADVERTISEMENT

„N-am văzut în viața mea așa ceva. Să ți se accidenteze golgheterul echipei atât de grav chiar în primul minut.

Pariul ăsta era dacă prindem sau nu play-off-ul. Eu am convingerea că vom fi pe primul loc până la finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Nu știu sigur, zic poate, dar așa cred că în 5 etape putem să fim chiar pe primul loc, chiar dacă unii o să râdă. Așa râdeau și când vorbeam despre play-off”.

„Compagno avea o plagă uriașă deschisă. Olaru avea tot o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta, e exclus.

ADVERTISEMENT

Ceva pozitiv este. Atât timp cât în pauză jucătorii urlau în vestiar că joacă pentru ăștia doi, asta nu poate să însemne decât că se naște o echipă cu spirit, ceea ce nu credeam că se poate face la noi.

Avem jucători cu gleznă fină, nu știam că putem dezvolta și spirit de echipă”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Olaru e un bărbat adevărat!”

„Ăsta e un teren care nu trebuia să fie omologat, nu are drenaj, se oprea mingea în băltoci. Nici nu a plouat torențial.

Imaginea asta cu Miculescu plin de noroi a fost pusă pe grupul de WhatsApp al fotbaliștilor și comentariile au fost savuroase, au comentat jucătorii de culoare, au spus că e camerunez”, a continuat Mihai Stoica.

„Olaru e un bărbat adevărat, e primul nostru căpitan adevărat după mult timp. Să se schimbe nu poate, nu ar fi el”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT