Life

Mihai Trăistariu, mai tare ca Iohannis! La ce capitol îl umilește cântărețul

Mihai Trăistariu dă o nouă lovitură cu care îl întrece pe președintele Klaus Iohannis! Artistul a zis cât a investit în noul apartament.
30.01.2024 | 18:00
Mihai Traistariu mai tare ca Iohannis La ce capitol il umileste cantaretul
Mihai Trăistariu îl întrece pe Klaus Iohannis la numărul de case. Foto: Instagram/ hepta.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a ajuns mai tare ca președintele Klaus Iohannis, poreclit și ”Iohannis 6 case” (din meditațiile de dascăl)! Cântărețul care câștigă, pe lângă muzică, bani din închirieri de apartamente în regim hotelier, la mare, a mai bifat o achiziție!

Mihai Trăistariu, mai tare ca Iohannis. Pune banii jos pentru al șaptelea apartament de pe litoral

Trăistariu și-a cumpărat un apartament nou, în Mamaia Nord, pe care îl va pune la dispoziția turiștilor în curând. Cântărețul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ce sumă și-a luat apartamentul, unul de lux de data asta. Pe lângă banii dați pe locuință, muzicianul mai bagă 15.000 de euro pe dotările ulterioare.

ADVERTISEMENT

Mihai ne-a povestit că vrea să treacă și pe lux cu apartamentele pe care le oferă turiștilor în special în sezonul estival și speră că va avea parte de clientelă serioasă la vară.

Trăistariu se mută pe lux

„Cumpăr un apartament nou, mai devreme eram în convorbire cu o doamnă de la imobiliare, la Constanța. La Mamaia Nord, va fi un apartament de lux. Eu mai am șase apartamente, așa cum se știe. Ăsta e al șaptelea, dar e de lux, să-l iau într-un complex de lux, cu trei piscine, cu 10 magazine la parter, farmacii, market-uri.

ADVERTISEMENT

Omul când vine iese în halat, merge la spa și vreau să-l mobilez, să îl închiriez la un preț de lux, de cinci stele. Deci o să am din vara asta și un apartament de cinci stele. Deja joi  (n. red.: 1 februarie 2024) semnez actele la notar”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru FANATIK.

Se pare că afacerile îi merg destul de bine fostului membru al trupei Valahia, din moment ce își permite acum un apartament luxos, așa cum ne spune. Pentru cel de-al șaptelea a pregătit aproape 90.000 de euro, așa cum ne-a mărturisit, în continuare, cântărețul.

ADVERTISEMENT

Investiția din Mamaia Nord se ridică la peste 100.000 de euro. Ce alte vedete mai fac astfel de afaceri la Marea Neagră

„Costă în jur de 89.000 de euro apartamentul și o să-l mai mobilez cu vreo 15.000. Deci ajunge în final la vreo 100 și un pic de mii de euro. O să-l dau în regim hotelier tot anul deschis. Celelalte șase apartamente doar pe timpul verii, dar pe ăsta vreau să-l țin tot anul disponibil. E la malul mării și dacă are și spa pot să vină turiștii și iarna, să stea la căldură acolo, la aburi.

Vreau să văd dacă merge și luxul, dar cred că va merge. Îmi place că ăsta e la malul mării, se vede marea, frumos, de la geam, e altfel. La Mamaia merge, că sunt alte prețuri aici (n. red.: se referă că ea cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, în special în plin sezon)”, a încheiat Mihai Trăistariu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu nu este singura vedetă care face afaceri pe litoralul românesc și produce un purcoi de bani din cazări. O cântăreață la fel de cunoscută, Andreea Bănică, se mândrește cu propriul ei hotel, în Eforie Nord.

Tot la Mamaia, unde Trăistariu mai cumpără un apartament, deține un hotel și managerul echipei de fotbal Farul Constanța, Gheorghe Hagi. De asemenea, fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, avea un hotel cu 12 apartamente într-o stațiune de la Marea Neagră, mai precis la Olimp.

Pe lista celor care s-a remarcat cu afacerile imobiliare de la mare se numără și Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera și-a vândut, însă, hotelul de 5 stele din stațiunea Venus, anul trecut.

ADVERTISEMENT