Life

Mihai Voropchievici a făcut lista! Care sunt cele mai dificile zodii

Mihai Voropchievici prezintă lista cu cele mai dificile zodii. Află care sunt nativii care nu pot fi abordați tocmai ușor.
20.07.2023 | 15:50
Mihai Voropchievici a facut lista Care sunt cele mai dificile zodii
Mihai Voropchievici desvăluie care sunt cele mai dificile zodii. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici îți spune care sunt cele mai dificile zodii, acei nativi față de care nu te poți apropia ușor, care sunt greu de abordat. Ești pe listă?

Lista lui Mihai Voropchievici: cele mai dificile zodii

Pe locul întâi se află Fecioara. Cei din Fecioară au o părere destul de bună despre ei. Nu consideră că au nevoie de cineva care să îi completeze. Sunt firi independente, așa că le place să considere că își pot procura singura absolut tot ce au nevoie.

ADVERTISEMENT

Pe lângă aceste considerente, se manifestă ca fiind critice și distante. Preferă să nu se deschidă în fața nimănui pentru a rămâne stăpâni pe situație.

A doua zodie este Scorpionul. Scorpionii au comportamente extreme când vine vorba de relații, indiferent de ce natură sunt. Pot fi afectuoși cu tine, iar la 10 minute distanță sunt morocănoși. E greu de ghicit la ce se gândesc Scorpionii. Fiind foarte intuitivi, te pot pune în încurcătură. Au o mare bucurie când fac asta. Sunt greu de citit. Sunt firi distante, dar de cele mai multe ori frica de a nu fi răniți, subjugați de persoana din fața lor, îi împiedică să se deschidă în fața potențialului partener.

ADVERTISEMENT

A treia zodie este Săgetătorul. Acești nativi nu suportă să își ia angajamente, cu atât mai mult cu cât e vorba de relații. Ei își doresc doar libertate. Sunt dificili chiar de la început, de cum îi cunoști. Ei nu dau din start șanse unei relații. Ca să nu dea șansă unei relații sau să trezească speranțe în interlocutor, preferă să flirteze, să discute mărunțișuri. Mai acceptă și câteva apropouri, dar rar. Lor le place să discută discuții, bagatele, nu ceva serios.

Capricornii sunt încăpățânați

Printre cele mai dificile zodii se numără și Capricornul. Capricornii nu ar fi atât de dificili dacă nu ar fi încăpățânați și exagerat de precauți. Când te întâlnești cu un Capricorn, ai senzația că ești la un interviu. Ei vor să știe tot și acaparează din start dialogul. Dacă reziști la noianul de întrebări ale Capricornilor, ai șanse să îi cunoști.

ADVERTISEMENT

Când un Capricorn încearcă să cunoască pe cineva, devine aproape robotic, metodic. În spate, în schimb, sub masca asta, la fel ca Săgetătorul nu ai idee ce calități ascunde. Capricornii pot surprinde de foarte multe ori exact în cele mai neașteptate momente ale vieții. Mergem apoi la Vărsător. Vărsătorul e la fel de independent ca și celelalte zodii. Nu le place să vorbească despre viața lor privată și nici să se simtă vulnerabil în fața altcuiva. Vărsătorii își pot complica de multe ori existența.

Cele mai dificile zodii: Vărsătorii pot intra la dubii când primesc complimente

În momentul când îi faci complimente Vărsătorului, el se așteaptă să vii și cu apropouri. Oamenii care se apropie de Vărsători trebuie să fie foarte serioși chiar și dacă își doresc o prietenie. Cât despre celelalte zodii, cele care nu au fost incluse în această listă, sunt mai ușor de abordat, după cum lesne e de înțeles. Vărsătorii nu acceptă, așadar, insinuări, ci vor seriozitate din partea interlocutorului atunci când este vorba de o cunoaștere pe bune.

ADVERTISEMENT

Berbecii, Taurii, Gemenii, Leii, Balanțele și Peștii nu îți dau mari bătăi de cap atunci când vrei să îi cunoști. Unii dintre ei sunt de cele mai multe ori ca o carte deschisă. Pentru alte subiecte la fel de interesante realizate de Mihai Voropchievici intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT