Life

Mihai Voropchievici anunță runa pentru luna iulie 2023! Fiecare zodie trebuie să țină cont de asta!

Mihai Voropchievici anunță runa pentru luna iulie 2023! Toate zodiile trebuie să țină cont de sfatul maestrului runelor! Ce se întâmplă?
30.06.2023 | 08:27
Mihai Voropchievici anunta runa pentru luna iulie 2023 Fiecare zodie trebuie sa tina cont de asta
Runa pentru iulie 2023. Ce anunță Mihai Voropchievici. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie runa pentru luna iulie 2023! Care e sfatul general de care trebuie să țină cont cele 12 semne ale horoscopului? Nicio zodie nu scapă de acest îndemn, venit din partea maestrului runelor în exclusivitate pentru FANATIK.

Mihai Voropchievici dezvăluie runa pentru iulie 2023

Maestrul runelor anunță o lună extrem de interesantă. Runa pentru luna iulie 2023 vine cu lucruri extrem de interesante pentru toate zodiile!

ADVERTISEMENT

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn, Pești sau Vărsător, orice zodie ai fi, trebuie să știi că există un sfat valabil pentru toate cele 12 zodii. Runa valabilă pentru luna iulie 2023 este nemaipomenită, anunță Mihai Voropchievici!

„Pentru că suntem în a șaptea lună, luăm a șaptea rună. Ce credeți că spune runa pentru luna iulie? E nemaipomenită. Cred că nu am tras niciodată o rună pentru o lună din an care să fie atât de grozavă și atât de benefică. I-auziți ce spune: Sunteți sfătuiți să dați la o parte toate problemele, toate grijile legate de trecut. 

ADVERTISEMENT

Pregătiți-vă pentru o lună mult mai bună decât iunie. Ne debarasăm de toate grijile, problemele, necazurile și mergem și ne distrăm. E o lună super-benefică pentru toată lumea, dar cu condiția să lăsăm necazurile la o parte, să ne detașăm. Ne spălăm creierul de toate necazurile și problemele”, anunță Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum încep zodiile luna iulie

Cum vor începe zodiile, luna iulie? Ei bine, în primele două zile avem o rună diferită pentru fiecare din cele 12 semne ale horoscopului european. Care este runa pentru început de iulie, așadar, pentru fiecare nativ?

ADVERTISEMENT

Berbecii, în primele două zile ale lui iulie 2023, trebuie să țină cont de anumite aspecte. Trebuie să se impună mai mult ca să își consolideze poziția în societate. Taurii ar face bine să se calmeze, să încerce să se liniștească mai mult. Începutul lui iulie nu e bun pentru susținerea unor bătălii, scandaluri.

Gemenii caută noutatea la debutul următoarei perioade. Runa lui iulie 2023 arată pentru nativii de aer că își schimbă domiciliul sau locul de muncă. Racii trebuie să schimbe tactica în rezolvarea anumitor probleme. Nu e indicat să facă totul la fel ca până acum.

ADVERTISEMENT

Runa pentru iulie 2023 le spune Leilor că pot rezolva o problemă stringentă doar dacă vor comunica și vor accepta sfaturile membrilor familiei. Fecioarele au parte de protecție divină la începutul lui iulie 2023. Au parte de clipe grozave, de răsfăț astral.

Balanțele devin misterioase

Balanțele sunt un pic mai misterioase. Se învăluie într-un aer de mister. Au niște scopuri de atins, au niște țeluri importante în minte. Scorpionii vor avea parte de o suită de schimbări majore pe 1 sau chiar pe 2 iulie.

Săgetătorii a runa ideală pentru iulie 2023! Pentru nativii de foc urmează o perioadă plină de belșug. Iulie 2023 începe cu îndeplinirea tuturor dorințelor. Capricornii nu au cea mai bună rună. Ei trebuie să se înarmeze pentru greutăți.

Vărsătorii nu trebuie să se întindă mai mult decât le e plapuma. Forțarea norocului va fi în defavoarea lor. Peștii sunt cam certăreți, cam puși pe harță. Lucrurile se cam complică.

Pentru alte previziuni la fel de interesante, realizate de Mihai Voropchievici, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT