Life

Mihai Voropchievici îți spune ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numărul la care stai

Mihai Voropchievici îți spune ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de cifra locuinței tale! Ce e bine să ai în colțul camerei?
11.04.2023 | 18:30
Mihai Voropchievici iti spune ce obiecte aduc noroc in casa in functie de numarul la care stai
Mihai Voropchievici: ce obiecte aduc noroc în casă. Foto: pixabay.com/ ASTRO-FANATIK/ Pinterest. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici îți spune ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de numerologia locuinței! Maestrul runelor vine cu sfaturi prețioase și dezvăluie care sunt pietrele prețioase pe care e bine să le păstrezi într-un colț al casei, dar și câți musafiri e bine să primești în căminul tău!

Mihai Voropchievici: ce obiecte aduc noroc în casă, în funcție de cifra locuinței tale

Cifra casei se calculează foarte simplu. Cifrele sunt de la 1 la 9, iar atunci când există un număr din 2 sau 3 cifre, se adună cifră cu cifră până la un singur rezultat.

ADVERTISEMENT

Cifra casei 1: E bine să aveți în apartament o piatră cât de mică de rubin roșu sau un diamant. Este favorabilă prezența aurului, a culorilor galben, auriu sau portocaliu. Aceste culori sunt favorizante. Pereții pot fi vopsiți și într-o tentă de roșu. În baie, e bine să plantați un obiect roșu, pentru că neutralizează forța focului.

Numărul de invitați la diverse serbări: 10, 3, 12, puteți să aveți și 21, deoarece combinația 12-21 intră sub patronajul forței divine. La fel de bine puteți folosi și multiplul lui 9.

ADVERTISEMENT

Cifra casei 2: E bine să ai în casă obiecte care reprezintă o balanță sau chiar o balanță adevărată. Este bine, de asemenea, să aveți în interiorul casei sau al apartamentului o piatră de opal sau safir cât și argint. Aceste pietre îmblânzesc spiritul casei, domolesc forța negativă. Numărul de invitați trebuie să fie mereu egal cu doi sau multiplu de doi.

Cifra casei 3: E bine să fiți atenți pe cine să invitați înăuntru. Apartamentul e dominat de stihia aerului, deoarece poate izbucni un foc aproape din senin. Acesta va fi observat și stins la timp. Într-un apartament cu numărul trei trebuie să predomine dărnicia și sociabilitatea. Fără asta e greu de trăit.

ADVERTISEMENT

Dacă stai la un apartament cu cifra 4, e bine să ai o statuetă cu un săgetător

Culoarea favorabilă e albastrul. E bine să aveți în casă un acvariu cu pești sau smarald, granat sau ametist. E bine să ai și o bucată de metal, e preferabil zincul într-un colț al casei sau o tablă zincată. E bine să aveți imaginea sau statueta ce reprezintă un săgetător, arcașul. De ce? Pentru că e singura zodie triplă, are trei elemente: omul, calul și arma. Numărul de invitați să fie 1, 3, 5 sau multipli de 1, 3 sau 5.

Cifra casei 4: Pentru a îmblânzi spiritul războinic al lui 4 e bine să ai cât mai multe flori în ghiveci, căci patru e simbolul pământului. E bine să ai în colțul casei o bucățică de plumb. E bine să aveți pe un perete imaginea care reprezintă o femeie sau o fotografie a propriei soții sau o statuetă sau portretul Fecioarei Maria, o iconiță. Numărul de invitați trebuie să fie egal cu 4.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici: obiecte care aduc noroc în casă. Dacă stai la apartamentul 7, n-ar strica să ai niște păsărele în locuință

Cifra casei 5: Într-un astfel de apartament e necesară prezența unei pietre de acvamarin sau o satuetă cu un berbec. Cât despre casa ori apartamentul cu vibrația 6, o cifră bună pentru cei care iubesc confortul familial, e bine să țineți cont de câteva sfaturi ca locuința să fie păzită de energiile negative.

Este favorabilă prezența unei bucăți de cupru, smarald, opal sau onix. E bine să ai o imagine cu un taur sau un bizon. E bine să ai în apartament un câine sau o pisică. La apartamentul 6, culorile norocoase sunt galben, violet, indigo sau roșu.

Cifra casei 7: E bine să ai în casă peștișori exotici sau păsărele. E bine să ții într-un colț o piatră de ametist. Și în această locuință e bine să ai o iconiță cu Fecioara Maria. Culorile benefice sunt albastru, argintiu și gri. Numărul invitaților să fie egal cu 1, 5 sau 7.

Cifra casei 8 simbolizează forțele materiale concentrate în vederea atingerii aspirațiilor omului. Într-o locuință aflată sub imperiul cifrei 8 este bine să ai într-un colț una din pietrele: topaz, rubin, safir sau o bucată de fier ori plumb. E bine să aveți cât mai multe flori și să aveți grijă de ele. Florile aduc o armonie fantastic de benefică. Imaginea unui scorpion e protectoare. Culorile roșu și negru aduc și ele armonie. Numărul de invitați permis trebuie să fie oricare altul în afară de 4, 6 sau 8.

Cifra casei 9: Elementul benefic aici este fierul. Fierul deoarece focul topește fierul și îl modelează. Când ai fier în casă, domolești forța focului pe acest element de metal. Se recomandă prezența unai statuete care reprezintă un atlet, un bărbat puternic. Numărul de invitați trebuie să fie 7 sau 9. Pentru mai multe subiecte la fel de interesante ori previziuni astrologice, puteți consulta și pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT