Sporturi

Mike Tyson a fost la un pas de moarte! “Asta mi-a salvat viaţa!” + Tratamentul revoluţionar pe care l-a făcut şi Cristiano Ronaldo

29.05.2020 | 10:35
Mike Tyson a fost la un pas de moarte Asta mia salvat viata  Tratamentul revolutionar pe care la facut si Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Fostul mare campion al ringului, americanul Mike Tyson, se pregăteşte de o revenire incredibilă în activitate la vârsta de 53 de ani. Scopul acţiunii sale este însă unul nobil, acela de a ajuta cu bursa primită pentru meci pe cei ajunşi pe străzi sau care suferă din cauza depedenţei de droguri.

Mike Tyson susţine că dieta vegană i-a salvat viaţa, fiind la un pas de moarte

El a dezvăluit faptul că dieta vegană la care a apelat de câţiva ani încoace efectiv i-a salvat viaţa, pentru că s-a aflat la un pas de moarte. Tysoncântărea 170 de kilograme când a trecut la stilul de alimentaţie vegan şi a reuşit să slăbească astfel nu mai puţin de 45 de kilograme.

ADVERTISEMENT

“Aveam tensiunea arterială crescută, aveam și artrită și am fost aproape de moarte. Faptul că am devenit vegan m-a ajutat să elimin toate aceste probleme din viața mea. Am slăbit mult, peste 45 de kilograme, iar asta mi-a schimbat viața”.

A apelat şi la tratamentul cu celule stem

Totodată, americanul a apela şi la tratamentul cu celule stem, o procedură pe care au folosit-o şi mari campioni în activitate, precum Cristiano Ronaldo sau Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

“Mi-au luat sânge și era roșu, iar când l-au reintrodus a devenit aproape transparent. Aproape că puteam vedea prin sângele care a fost introdus. De atunci a fost puțin ciudat, dar mă simt foarte bine acum”.

A început antrenamentele pentru revenirea în ring

Mike Tyson se antrenează în ritm susţinut în vederea revenirii în ring. Au trecut 15 ani de la ultimul său meci, eşecul în faţa lui Kevin McBride.

ADVERTISEMENT

“Am început să mă pregătesc săptămâna trecută. A fost dificil, corpul meu e stors de energie și am o febră musculară foarte puternică. 

Nu mai boxează decât în scop caritabil

Am făcut antrenament, am încercat să revin în ring. Cred că voi fi capabil să lupt în cadrul unor evenimente caritabile, trebuie să îmi reintru în formă.

ADVERTISEMENT

Vreau să merg la sală pentru a putea să boxez trei sau patru runde. Vreau să strâng niște bani la evenimentele acestea caritabile, vreau să îi ajut pe cei care se confruntă cu probleme legate de droguri sau pe cei care au ajuns oamenii străzilor”.

ADVERTISEMENT