Life

Mila Kunis, ucraineanca de la Hollywood, revoltată de război! Donație uriașă pentru țara din care a fugit din cauza prigoanei sovietice!

Ucraineanca Mila Kunis, unul dintre superstarurile de la Hollywood, donează 3 milioane de dolari pentru a ajuta eforturile țării sale natale în războiul contra Rusiei.
04.03.2022 | 18:35
Mila Kunis este una dintre cele mai frumoase vedete feminine de la Hollywood și se implică într-o campanie umanitară pentru Ucraina / Foto: Hepta, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mila Kunis, una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, s-a născut la Cernăuți, în Ucraina, iar acum s-a mobilizat exemplar în a ajuta țara sa de origine în războiul contra Rusiei.

Mila Kunis, ucraineanca de la Hollywood, revoltată de atacul Rusiei

Născută Milena Markovna Kunis, Mila Kunis este unul dintre starurile cinematografiei mondiale. A văzut lumina în Ucraina în 1983, la Cernăuți, iar la opt ani, alături de familia ei de origine evreiască, s-a mutat în Los Angeles, loc unde a dobândit celebritatea.

ADVERTISEMENT

Acum, frumoasa actriță, alături de soțul ei, celebrul Ashton Kutcher, au inițiat o campanie umanitară de amploare pentru a susține eforturile Ucrainei în războiul cu Rusia.

Ashton Kutcher: ”Nu am fost niciodată atât de mândru că sunt însurat cu o ucraineană”

”Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității. (…) M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea.

ADVERTISEMENT

Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă”, a spus Mila Kunis, pe conturile oficiale de socializare ale soțului ei, Ashton Kutcher, cele două staruri de la Hollywood, fiind împreună în timpul transmiterii mesajului.

”Nu am fost niciodată atât de mândru că sunt însurat cu o ucraineană”, a spus și soțul frumoasei de la Hollywood, în semn de susținere pentru Mila Kunis.

ADVERTISEMENT

Mila Kunis, donație de 3 milioane de dolari pentru Ucraina

Actrița a anunțat, de asemenea, că după ce a urmărit dezastrul umanitar care are loc în Ucraina, țara sa natală, din cauza bombardamentelor rusești, a luat decizia de a face o donație de 3 milioane de dolari.

”Ashton și cu mine am decis să donăm 3 milioane de dolari pentru susținerea umanitară a Ucrainei. Vrem să strângem 30 de milioane de dolari. (…) Oamenii din Ucraina sunt puternici și curajoși, dar au nevoie de ajutor”, au anunțat cei doi.

ADVERTISEMENT

Mila și Ashton au precizat că sumele respective, donate diverselor fundații umanitare, vor ajunge direct în zonele în care situația este critică din cauza bombardamentelor și vor acoperi nevoile imediate ale celor care se refugiază din cala războiului.

Mila Kunis a fugit din Ucraina din cauza prigoanei sovietice

Războiul de acum pe care l-a pornit Rusia împotriva Ucrainei nu este primul necaz pe care l-a întâlnit Mila Kunis când vine vorba de țara ei natală. Frumoasa de la Hollywood provine dintr-o familie cu origini evreiești, iar fuga ei din Ucraina în SUA a fost cauzată de prigoana sovietică împotriva celor de neam cu ea.

Părinții ei nu erau săraci când locuiau în țara ei natală, dar au renunțat la tot ce aveau pentru a ajunge în America, povestea Mila Kunis cu ani în urmă. „Am ajuns la New York într-o miercuri, iar vineri dimineața, fratele meu și cu mine eram la școală în LA”, povestea vedeta.

Mai mult, a explicat Mila Kunis, plecarea din Ucraina venea pe fondul antisemitismului promovat, la acea vreme, ca politică de stat. „Toată familia mea a fost în Holocaust. Bunicii mei au murit și nu mulți au supraviețuit.

După Holocaust, în Rusia nu aveai voie să fii religios. Așa că părinții mei m-au crescut să știu că sunt evreu. Știi cine ești înăuntru. Când eram la școală, mai vedeai semne antisemite”, povestea Mila Kunis, citată de Daily Mail, explicând totodată că a fost adeseori ținta unor remarci nepotrivite.

În ciuda faptului că a părăsit țara pentru a scăpa de atacurile resimțite la adresa originii sale ebraice, în 2012, Mila a fost atacată de un politician din Ucraina cu o declarație antisemită la care actrița de la Hollywood nu a ripostat, ea fiind apărată de organizațiile evreiești de pe tot cuprinsul globului.

Mila Kunis, superstar la Hollywood

Mila Kunis avea doar 9 ani când a fost remarcată de un impresar american, iar de atunci cariera ei de actriță a fost, tot timpul, în urcare. Întâi vedetă a unor sitcom-uri americane pentru tineri și adolescenți, Mila Kunis a cunoscut celebritatea ca superstar, după ce a apărut în filme precum Max Payne, Cartea lui Eli, Lebăda Neagră, Prieteni cu beneficii sau Ted.

Mila Kunis a reușit să câștige nenumărate premii pentru rolurile interpretate, printre care și un Glob de Aur, Premiul Sindicatului Actorilor Americani sau MTV Movie Awards. Și, cu toate că este un adevărat star la Hollywood, Mila Kunis este una dintre puținele vedete fără conturi oficiale de socializare, ea explicând, în repetate rânduri, că este important să își țină viața privată doar pentru ea.

ADVERTISEMENT