Life

Răsturnare de situație în procesul milionarului care își acuză amanta că l-a otrăvit după ce i-a luat 2.000.000 de euro

Răsturnare de situație în procesul în care un milionar își acuză fosta iubită de tentativă de omor după ce i-a făcut ”donații” de peste 2 milioane de euro.
07.12.2021 | 15:40
Rasturnare de situatie in procesul milionarului care isi acuza amanta ca la otravit dupa ce ia luat 2000000 de euro
Milionarul Adrian Luca a castigat primul proces in fata fostei iubite, cea care ar fi incercat sa il otraveasca dupa ce a obtinul de la el o avere de vreo 2 milioane de euro Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Milionarul Adrian Petru Luca a câștigat primul proces împotriva fostei sale iubite, fosta Miss Europe 2018, Andreea Coman, cea pe care o acuză de tentativă de omor după ce i-ar fi făcut cadouri și donații în valoare de peste 2 milioane de euro.

Milionarul a câștigat primul proces împotriva fostei sale iubite

Milionarul Adrian Petru Luca și fosta sa iubită, Andreea Coman, se judecă într-o serie de procese în care omul de afaceri cere magistraților să îi fie returnate donațiile pe care i le-ar fi făcut acesteia, valoarea estimată fiind în jurul a două milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, după ce a dat-o în judecată pentru că ar fi vrut să îi ucidă prin intoxicarea cu mercur, Adrian Petru Luca și fosta lui iubită s-au judecat într-un proces în care tânăra reclama că ar fi fost agresată și solicitase magistraților un ordin de protecție împotriva milionarului.

Doar că, recent, magistrații, după ce au analizat dosarul, au decis că ordinul de protecție cu pricina nu se justifică și l-au anulat, definitiv, printr-o sentință publicată pe portalul instanțelor din România.

ADVERTISEMENT

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de emitere a ordinului de protecţie. Obligă petenta (fosta iubită a milionarului, n.red.) să plătească intimatului (Adrian Petru Luca, n. red.) suma de 3000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat”, notează decizia instanței, una declarată ca fiind definitivă.

”Anularea acelui ordin de protecție cerut demonstrează că domnul Adrian Petru Luca nu a agresat-o pe petentă, așa cum fusese acuzat”, a explicat, pentru FANATIK, avocatul milionarului, Corina Popescu.

ADVERTISEMENT

Adrian Petru Luca, otrăvit cu mercur de fosta iubită?

Mai mult, ne-a explicat avocatul milionarului, în acest moment, procesele pe care le are Adrian Luca cu fosta Miss pe care o acuză că ar fi încercat să îl omoare au intrat într-o nouă fază, ajungându-se la audierile părților în procesele penale dintre ei.

În plus, la dosarul în care tânăra este acuzată că ar fi încercat să îl otrăvească, omul de afaceri din Timișoara a depus și o expertiză medicală care, în fapt, explică felul în care a ajuns să fie intoxicat și efectele pe care le-a avut mercurul asupra lui.

ADVERTISEMENT

”Intoxicația s-a produs prin administrarea unei săruri organice de mercur, fapt demonstrat de prezența mercurului în părul susnumitului, aceasta fiind principala cale de eliminare din organism a metilmercurului rezultat din  metabolizarea/transformarea acestor săruri. (…)

Din cele expuse mai sus, rezultă faptul că domnul Luca Petru Adrian este intoxicat cu o sare organică de mercur. Acest lucru poate fi susținut atât pe baza simptomatologiei psihice (scăderea puterii de concentrare, a atenției, afectarea memoriei de scurtă durată; atacuri de panică, anxietate, depresie, etc) pe care le are, cât și prin prezența mercurului în firul de păr; mercur care rezultă prin transformarea sărurilor de mercur în organism în metilmercur – forma cea mai toxică a compușilor de mercur.

Trebuie menționat faptul că sărurile organice de mercur se găsesc în compoziția unor substanțe de tipul insecto-fungicidelor care sunt ușor accesibile”, se arată în expertiza depusă la dosarul penal în care fosta iubită a afaceristului este acuzată de tentativă de omor.

Milionarul Adrian Luca pune donațiile pentru fosta iubită pe seama otrăvirii sale

Milionarul Adrian Luca, pe lângă procesul pe care îl are împotriva fostei iubite în care o acuză pe aceasta că ar fi vrut să îl omoare, se străduiește să își recupereze mica avere donată acesteia de-a lungul relației.

Iar suma de bani pusă în discuție nu este deloc neglijabilă: peste 2 milioane de euro, bani pe care i-ar fi cheltuit pentru achiziționarea unui apartament de lux, dotările de fițe, dar și alte cadouri, fie ele vacanțe, călătorii cu avionul privat, bijuterii sau mașini.

”Afectarea psihică pe care susnumitul a suferit-o în cadrul intoxicației cu mercur a putut duce la alterarea percepției realității înconjurătoare însoțită de modificarea semnificativă a propriului comportament și de scăderea posibilității de a evalua consecințele actelor sale. În acest fel libertatea de voință a susnumitului a fost afectată, nefiind stăpân pe acțiunile și inacțiunile sale”, explică raportul experților cu privire la intoxicația cu mercur suferită de Adrian Luca și care, încă, nu a putut fi eliminată.

Fostei iubite i se cer daune morale de peste 10 milioane de euro

Adrian Luca a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre motivele care îl împing să deschidă zeci de procese împotriva fostei sale iubite, după ce a descoperit că ar fi fost victima intoxicării cu mercur.

”Am fost înșelat in toate modurile posibile. Orice persoană care este înșelată vrea o reparație. Din păcate, nu pot da timpul înapoi. Ce pot face este să încerc repararea prejudiciului și am încredere că faptele ei nu vor trece testul instanțelor de judecată și organelor penale.

Desigur, banii nu o să repare pe deplin răul sufletesc cauzat de Miss, dar sunt împăcat cu această idee. În plus, bunurile date s-au dat pentru a fi bun comun în ideea unei vieți în comun. Sunt oameni care muncesc mult pentru mult mai puțin. Să rămâi cu o asemenea avere fără nicio zi de muncă este total inechitabil”, ne-a spus Adrian Luca.

Cu toate acestea, când vine vorba de despăgubirile morale pe care le solicită – undeva în jurul a zece milioane de euro – omul de afaceri este realist.

”Nu știu dacă va plăti daunele. Poate va găsi un sponsor, un „plătitor”, cum am aflat că îmi spunea mie, și le va plăti. În niciun caz nu cred că va plăti din munca ei”, a mai spus, pentru FANATIK, Adrian Luca.

ADVERTISEMENT