Life

Milionara din România care s-a îndrăgostit și logodit cu un client întâlnit pe Internet. A divorțat de fostul soț după ce a fost înșelată

Afacerista româncă care și-a găsit jumătatea pe Instagram, după ce a divorțat în urmă cu 4 ani. Fostul soț a înșelat-o.
29.07.2023 | 17:10
Milionara din Romania care sa indragostit si logodit cu un client intalnit pe Internet A divortat de fostul sot dupa ce a fost inselata
Afacerista româncă care și-a găsit jumătatea pe Instagram, după ce a divorțat în urmă cu 4 ani. Fostul soț a înșelat-o. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Milionara din România care s-a îndrăgostit și logodit cu un client întâlnit pe Internet. A divorțat de fostul soț după ce a fost înșelată. Vedeta a fost căsătorită timp de 26 de ani și are un băiat de care este tare mândră.

Afacerista româncă care și-a găsit jumătatea pe Instagram, după ce a divorțat în urmă cu 4 ani. Fostul soț a înșelat-o

Afacerista româncă care și-a găsit jumătatea pe Instagram, după ce a divorțat în urmă cu 4 ani se numește Cristina Bâtlan și este fondatoarea unui brand de încălțăminte renumit. Fostul soț, Roberto, a înșelat-o.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta investitoare de la Imperiul Leilor este în culmea fericirii de când iubește din nou. Și-a întâlnit partenerul în mediul virtual, fiind vorba de un client care s-a declarat încântat de munca depusă de milionară.

Bărbatul este din Bucovina și se numește Petru. Vedeta de la Pro TV nu are imagini cu iubitul pe Internet, deși în data de 28 aprilie, chiar de ziua sa de naștere s-a logodit. Cererea în căsătorie a avut loc la Veneția.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență.

Mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi. Fa, face tot business și mi-a scris pe contul companiei, după ce tocmai își cumpărase niște pantofi de la noi.

ADVERTISEMENT

M-a felicitat că, în sfârșit, a găsit un brand care încă produce pantofi cu talpă de piele – un detaliu pe care nu se mai pune preț azi. După care mi-a mai scris, am mai vorbit”, a spus Cristina Bâtlan pentru okmagazine.ro.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor
Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Bâtlan și Petru, întâlnire după 6 luni

Cristina Bâtlan și Petru au avut prima întâlnire față-n față abia după 6 luni. Investitoarea de la Imperiul Leilor a luat lucrurile treptat și nu s-a grăbit pentru că și-a dorit să aibă alături pe cineva care să o iubească.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri este recunoscătoare partenerului de viață care are grijă de ea și cu care face totul împreună. Vedeta de la Pro TV simte că a găsit omul perfect pentru ea pentru că este respectată așa cum își dorește.

În plus, fiul său l-a acceptat imediat pe bărbat, la fel și fostul soț, Roberto, cu care a rămas în relații bune. Milionara spune că cei doi au primit vestea logodnei foarte bine. În prezent, Cristina Bâtlan se gândește cum să îmbine cariera și familia.

ADVERTISEMENT