News

Milionarul din România, care conduce o Dacia Duster, mesaj pentru cei care își cumpără “conserve la mâna a doua”: “Mai bine vă luați o Dacie nouă, decât să vă lăudați cu astea…”

Ce mesaj important a transmis pentru români milionarul care conduce o Dacia Duster. Recent, omul de afaceri și-a achiziționat un model al constructorului autohton.
19.08.2023 | 21:00
Milionarul din Romania care conduce o Dacia Duster mesaj pentru cei care isi cumpara conserve la mana a doua Mai bine va luati o Dacie noua decat sa va laudati cu astea
Mesaj pentru români de la milionarul care conduce o Dacia Duster. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Constantinescu este milionarul din România care și-a cumpărat recent o Dacia Duster nouă. Omul de afaceri are un mesaj important pentru cetățenii care, spune el, ”își cumpără conserve la mâna a doua”.

Mesaj pentru români de la milionarul care conduce o Dacia Duster

Recunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, el având în posesie printre altele și un Lamborghini Urus, Sorin Constantinescu și-a adăugat pe lista de achiziții auto și un model Duster al celor de la Dacia.

ADVERTISEMENT

Pe site-urile de socializare, milionarul a postat un videoclip în care prezintă noua sa achiziție. Cu o echipare Extreme, mașina are transmisie automată. Dispune de un motor de 1,3 litri, pe benzină, care produce 150 CP.

Cum era de așteptat, postarea afaceristului a stârnit numeroase reacții. O parte dintre internauți l-au criticat pentru că a lăudat prea mult Dacia Duster. Unii l-au acuzat că ar fi plătit de compania de autovehicule pentru a face o recenzie atât de bună.

ADVERTISEMENT

Replica lui Sorin Constantinescu nu s-a lăsat mult așteptat. Afaceristul a decis, într-un clip apărut pe Tik Tok, să le dea un răspuns celor care l-au atacat în această situație. Mesajul s-a adresat celor care dețin ”conserve”.

”Ieri v-am prezentat un Duster și am primit foarte multe comentarii răutăcioase că aș lua bani de la Dacia. M-am amuzat, nu m-am supărat. N-am luat nici un ban de nicăieri. Voiam doar să vă arăt că o mașină nouă, bună, românească este mult mai bună decât o conservă ordinară din occident de 15-20 de ani care îți pune viața în pericol, atât ție cât și familiei tale.

ADVERTISEMENT

România este țara din Europa cu cele mai multe accidente mortale pentru că umblăm cu toate conservele, în loc să luăm o mașina românească. Poate să nu fie nouă, de doi trei ani, dar în stare bună. Noi preferăm să ne luam un BMW obosit de 15-20 de ani ca să ne vadă foștii colegi de la liceu sau gagică ori mama cât de realizați suntem noi și cu ce BMW umblăm noi”, spune Constantinescu.

Sorin Constantinescu, sfat pentru români: ”Mai bine vă luați o Dacie nouă, decât să vă lăudați cu astea…”

În aceeași postare de pe site-urile de socializare, milionarul îi sfătuiește pe toți șoferii care doresc să-și cumpere o mașină veche să se gândească de două ori. Sorin Constantinescu le reamintește cetățenilor că siguranța familiei este mult mai importantă decât fățărnicia și lauda.

ADVERTISEMENT

”Lăsați astea la o parte, nu mașina face omul, luați-vă o mașină bună care să dea siguranță familiei voastre. Eu de când mi-am luat Dacia asta, am umblat o săptămână doar cu ea și sunt foarte mulțumit.

Eu am deja opt mașini, dar cu Dacia sunt fericit, nu am nici o problemă, nu mă simt deloc sărac în trafic”, a mai punctat Sorin Constantinescu.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori