Life

Minodora a ajuns pe masa de operație: ”Cea mai grea intervenție”

Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Ce spune îndrăgita cântăreață despre operația care a durat 4 ore.
21.02.2024 | 07:00
Minodora a ajuns pe masa de operatie Cea mai grea interventie
Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Ce spune îndrăgita cântăreață despre operația care a durat 4 ore. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Minodora a ajuns pe masa de operație. Vedeta consideră că este „cea mai grea intervenție” la care a fost supusă vreodată. Cum se simte, dar și cum decurge recuperarea pe care trebuie să o facă după ieșirea din spital.

Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Ce spune îndrăgita cântăreață despre operația care a durat 4 ore

Minodora a fost supusă unei intervenții chirurgicale despre care a vorbit abia acum. Ce spune îndrăgita cântăreață despre operația care a durat 4 ore și care a fost pentru a-și ajusta câteva retușuri de la nivelul feței și gușei.

ADVERTISEMENT

A intrat în blocul operator sub anestezie generală, în momentul de față fiind în continuare umflată în zonele unde s-a intervenit. Nu are dureri foarte mari, doar o senzație de usturime. Totul este amorțit, însă din păcate altceva i-a dat bătăi de cap.

O perioadă scurtă a intrat în depresie pentru că nu putea să doarmă decât pe spate. Acest disconfort a fost unul neplăcut, vedeta recunoscând că este obosită psihic după ce a fost într-un turneu în America care a durat o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost ceva grav. Eu am slăbit foarte multe kilograme și mai fac niște «ajustări» în sensul în care am avut parte de o intervenție chirurgicală în zona feței, un lifting de gât și gușă.

A fost cu anestezie generală, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operație, urmează să merg la control. Sunt umflată, dar se mai retrage. A fost o operație destul de grea din punctul meu de vedere”, a declarat Minodora pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Minodora, detalii despre operația suferită recent

„Am avut multe intervenții de când am slăbit, am făcut și abdominoplastie și ridicare de sâni, că am slăbit 40 de kilograme, dar asta parcă a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate și din cauza faptului că e în zona feței și e mai greu de gestionat.

Am dormit numai pe spate, sunt tăiată după ureche. Am făcut practic în zona gușei o reconstrucție de mușchi”, a mai adăugat Minodora despre operația suferită, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cântăreața ar fi vrut să facă și lifting facial odată cu această intervenție chirurgicală, doar că medicul estetician i-a spus că momentan nu are nevoie de așa ceva. Artista împlinește 46 de ani pe 1 martie, însă nu-și arată deloc vârsta.

„Pentru față mai stăm, poate peste 5-6 ani mă mai gândesc dacă să fac și liftingul facial, că la ce disconfort am avut și cum a fost… mă mai gândesc, nu e ușor”, a mai precizat Minodora.

ADVERTISEMENT