Life

Roxana Nemeș a ajuns pe masa de operație. Boala care a chinuit-o pe concurenta de la Survivor All Stars

Roxana Nemeș, nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Suferința care i-a dat dureri de cap participantei de la Survivor All Stars.
08.02.2024 | 09:35
Roxana Nemes a ajuns pe masa de operatie Boala care a chinuito pe concurenta de la Survivor All Stars
Roxana Nemeș, nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Suferința care i-a dat dureri de cap participantei de la Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a ajuns pe masa de operație. Boala care a chinuit-o pe concurenta de la Survivor All Stars. Frumoasa blondină a discutat deschis despre problemele medicale cu care s-a confruntat câțiva ani la rând.

Roxana Nemeș, nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Suferința care i-a dat dureri de cap participantei de la Survivor All Stars

Roxana Nemeș a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Suferința care i-a dat dureri de cap participantei de la Survivor All Stars. Ce boală a împiedicat-o pe vedetă să devină mamă până la această oră.

ADVERTISEMENT

Endometrioza este o afecțiune care afectează tot mai multe femei și nu a trecut-o cu vederea nici pe artistă. Îndrăgită cântăreață a trecut prin intervenția chirurgicală după ce a fost prima oară în show-ul din Republica Dominicană.

„Sunt foarte puțini doctori care își dau seama că este vorba de endometrioză. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Eu nu sunt pro operații. Dar, din păcate, când vine vorba despre endometrioză, nu există altă soluție.

ADVERTISEMENT

Așa că, dacă le pot da un sfat femeilor, este acela de a merge neapărat la un control, să-și facă investigații, să aibă grijă de ele și de sănătatea lor. Și referitor la copil, Dumnezeu știe cel mai bine când e momentul să vină.

În cazul meu, endometrioza a fost într-un stadiu mic. Deci nu afecta neapărat o sarcină. La mine, era vorba despre dureri cronice”, a mărturisit Roxana Nemeș de la Survivor All Stars pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Roxana Nemeș că suferă de endometrioză

Roxana Nemeș a povestit la un moment dat cum a aflat că suferă de endometrioză. Totul s-a întâmplat la un control banal, după ce o perioadă extrem de lungă s-a chinuit din cauza durerilor groaznice pe care le simțea.

În timpul emisiunii Survivor România vedeta a fost pe tratament. A luat pastile pentru a ține lucrurile sub control, însă ulterior a decis că operația este cea mai bună variantă pentru ea. Așa a preferat să meargă de urgență la medic.

ADVERTISEMENT

Recuperarea nu a fost una dificilă pentru concurenta de la Pro TV. Roxana Nemeș a recurs la această operație pentru că își dorește foarte mult să aducă pe lume un copil. Cântăreața nu este singura vedetă care a primit un verdict de endometrioză de la medic.

Roxana Hulpe, Alexandra Ungureanu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva persoane publice care au vorbit despre experiențele prin care au trecut. Ulterior, după operație prezentatoarea de la Pro TV și cântăreața de muzică populară au devenit mame.

ADVERTISEMENT