Life

Minodora, schimbarea de look cu care și-a surprins fanii. Cum arată acum artista în vârstă de 44 de ani

După ce a slăbit considerabil, Minodora a hotărât că este cazul pentru o nouă schimbare de look. Cum arată în prezent cântăreața în vârstă de 44 de ani?
27.07.2022 | 18:51
Minodora schimbarea de look cu care sia surprins fanii Cum arata acum artista in varsta de 44 de ani
Minodora și-a schimbat look-ul. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Minodora a trecut prin mai multe schimbări în ultimii ani. A slăbit radical, iar acum, la 44 de ani, cântăreața a decis că vrea să arate diferit.

Minodora, schimbare de look, la 44 de ani. Imaginile cu care și-a surprins fanii

Minodora s-a schimbat radical în ultimii ani. Nu doar că a slăbit aproximativ 40 de kilograme, dar a decis și să adopte un stil de viață mai sănătos, deoarece era predispusă la diabet.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se bucură de admirația fanilor, care o urmăresc în număr mare pe rețelele sociale, astfel că aceasta publică ades imagini, pentru a-i ține la curent cu noutățile din viața.

Recent, Minodora și-a luat publicul prin surprindere cu un nou look. Solista care și-a dorit să reprezinte România la Eurvision a renunțat la culoarea șatenă a părului său în favoarea unui arămiu-roșcat.

ADVERTISEMENT

Noul look i se potrivește de minune artistei, care de fiecare dată pozează cu zâmbetul pe buze. Și fanii au apreciat schimbarea, aceștia lăsându-i mai multe complimente în secțiunea de comentarii.

„Ești superbă”, „Ai întinerit” sau „Ce păr frumos aveți”, sunt doar o parte dintre comentariile celor care o îndrăgesc pe artistă, notează Viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum reușește Minodora să se mențină în formă?

Minodora a ajuns să cântărească în prezent 60 de kilograme, dar asta nu înseamnă că nu are în continuare grijă de felul în care se arată. După operația de micșorare de stomac, artista este atentă când vine vorba de regimul alimentar adoptat, face sport și masaj.

„Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele. Însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kilograme jos, de la 100 de kilograme sunt la 62.

ADVERTISEMENT

Acum, merg spre 60 de kilograme. Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară”, a declarat Minodora, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT