News

Minori arestați după ce au mâncat o lebădă, crezând că este „o rață foarte mare”

Minori arestați după ce au mâncat o lebădă. Cei trei adolescenți au crezut că este o „rață foarte mare”. Incidentul a avut loc în New York.
02.06.2023 | 23:11
Minori arestati dupa ce au mancat o lebada crezand ca este o rata foarte mare
Minori arestați după ce au mâncat o lebădă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Minori arestați după ce au mâncat o lebădă. S-a întâmplat în Syracuse, New York, acolo unde trei adolescenți au zărit pasărea în timpul unei nopți și au decis o prindă. Ulterior, au ucis-o și au mâncat-o.

Minori arestați după ce au mâncat o lebădă. Au crezut că este „o rață foarte mare”

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar „victima” tinerilor este Faye, o lebădă iubită de cetățenii din suburbia Manlius. Atât ea, cât și puii acesteia au fost dați dispăruți, la începutul acestei săptămâni, din iazul cu lebede.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au făcut lumină când au descoperit că doi dintre puii lebedei erau într-un magazin, acolo unde lucra unul dintre adolescenți. Ulterior, polițiștii au găsit și ceilalți pui, dar și suspecții.

Cei trei minori, care au vârstele de 16, 17 și 18 ani, sunt elevi la același liceu. Potrivit anchetatorilor, ei sunt acuzați de furt, vandalism și intrare prin efracție. S-au predat poliștilor în cursul zilei de marți.

ADVERTISEMENT

„Un tânăr de 18 ani și alți doi minori – în vârstă de 16 și 17 ani – se confruntă cu mai multe acuzații, inclusiv furt. Cei trei suspecți s-au predat poliției marți”, au declarat polițiștii, potrivit CNN.

Ce se va întâmpla cu puii de lebădă

Aceștia ar fi furat lebăda și puii, au ucis-o, iar apoi au mâncat-o. Conform anchetatorilor, ei nu ar fi știut cât de importantă era Faye pentru comunitate. Mai mult, ar fi crezut că, de fapt, lebăda era o „rață foarte mare”.

ADVERTISEMENT

„Un biolog care a ajutat ​​la creşterea lui Faye ar urma să aibă grijă de pui, care au câteva săptămâni, timp de încă şase săptămâni. Înainte de a fi eliberaţi înapoi în iaz pentru a-şi purta singuri de grijă”, a transmis primarul Paul Whorrall.

Totodată, autoritățile locale spun că perechea lui Faye, tatăl puilor de lebădă, nu rămâne în iaz. El va fi preluat și dus într-un alt loc, deoarece există riscul ca acesta să devină „agresiv” cu puii.

ADVERTISEMENT

Potrivit CNN, vânătoarea de lebede nu este legală în New York. „Satul Manlius este una dintre singurele entități din New York care deține un permis pentru a le găzdui, întreține, deține și transporta și nu pot fi îndepărtate legal din locația lor”, au transmis autoritățile, conform sursei citate.

 

ADVERTISEMENT