Life

Mioara Roman a fost operată. În ce stare se află acum mama Oanei

20.01.2021 | 15:58
Mioara Roman a fost operata In ce stare se afla acum mama Oanei
ADVERTISEMENT

Mioara Roman a fost operată, iar fiica ei, Oana, a oferit primele declarații despre starea mamei sale, care a oferit o intervenție de eliminare a calculilor biliari.

Fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, a ieșit din operație azi dimineață, în jurul orei 10, după cum mărturisește Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a mamei sale post-operație, iar veștile sunt cât se poate de bune, intervenția fiind una reușită.

Mioara Roman a fost operată. Primele informații despre starea fostei neveste a lui Petre Roman

Evident, femeia are acum nevoie de timp pentru recuperare, dar ce este mai rău a trecut, după cum povestește fiica ei.

ADVERTISEMENT

Mioara va mai rămâne internată câteva zile, cel mai probabil medicii o vor externa vineri.

În mesajul postat de Oana Roman pe contul personal de Instagram, vedeta a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de mama ei și speră că starea ei va fi din ce în ce mai bună.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, a postat în urmă cu puțin timp vedeta în mediul online.

Mama Oanei Roman suferă de Parkinson

Mama Oanei Roman este tot mai des încercată de problemele medicale. Într-o emisiune de la Kanal D, Oana a mărturisit că îi este foarte greu s-o vadă pe mama ei atât de schimbată, mai ales de când a aflat că are Parkinson.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi că femeia e într-o stare destul de proastă și că e de nerecunoscut, însă nu își pierde speranța că va reuși să ducă pe picioare toate necazurile.

 

ADVERTISEMENT
Tags: