Life

Oana Roman, noi momente dificile. Mioara Roman, de urgență la spital

12.01.2021 | 20:39
Oana Roman noi momente dificile Mioara Roman de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

Oana Roman trece prin noi momente dificile și este tot mai îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale după ce în ultima perioadă problemele acesteia s-au agravat. Acesta a fost și motivul pentru care Mioara Roman a fost internată de urgență. 

Vedeta și sora sa, Catinca Roman, au declarat că femeia care le-a adus pe lume are o stare de sănătate precară și urmează să petreacă următoarele zile pe un pat de spital. Aceasta va fi sub atenta supraveghere a cadrelor medicale până vineri, 15 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman s-a simțit rău în ultimele zile, boala de care suferă evoluând foarte rapid. Mioara Roman a fost diagnosticată cu maladia Parkinson, lucru care îi afectează viața, mai ales că nu mai poate folosi una dintre mâini mai deloc.

Mama Oanei Roman, din nou la spital. Mioara suferă de o boală gravă

Oana Roman este extrem de afectată de suferința mamei sale și plânge constant, însă din păcate, nu poate face nimic pentru maladia Mioarei. Boala este una care evoluează într-un ritm alarmant și pentru care nu există un tratament concret.

ADVERTISEMENT

Șatenei îi vine foarte greu să-și vadă mama trecând prin aceste dureri, mai ales că de-a lungul anilor a fost pentru ea o femeie puternică. Mioara Roman a fost un model pentru fiica sa mai mică, chiar un simbol de putere prin prisma vieții pe care a dus-o.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea.

ADVERTISEMENT

Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. 

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune «Nu mai vreau să fiu o povară» și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

ADVERTISEMENT

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu.

Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT