Life

Mioara Velicu, marcată de o tragedie greu de închipuit: „L-am găsit în comă”

Mioara Velicu a fost marcată de o tragedie greu de imaginat în urmă cu ceva ani. Folclorista se simte vinovată pentru ce a trăit.
08.10.2023 | 09:30
Mioara Velicu marcata de o tragedie greu de inchipuit Lam gasit in coma
Mioara Velicu a trăit o dramă cumplită. Foto: Starpopular.ro
ADVERTISEMENT

Mioara Velicu ar putea scrie un adevărat roman despre viața sa. Îndrăgita interpretă de muzică populară a trecut prin multe de-a lungul traiectoriei sale, atât lucruri bune, cât și lucruri rele.

Mioara Velicu, durere fără margini. Tragedia pe care nu o va uita niciodată

Vedeta folclorului românesc nu va uita cu siguranță episodul morții soțului ei, unul pentru care adesea se simte vinovată. Tragedia pe care Mioara Velicu nu și-o poate scoate din memorie s-a petrecut chiar de înainte de sărbătoarea Crăciunului.

ADVERTISEMENT

În  urmă cu câțiva ani, Mioara Velicu îi impresiona pe toți povestind o bucată a vieții sale pe care nu a vrut să o destăinuie din cauza durerii pe care i-a provocat-o. Este vorba despre pierderea omului ei drag, pierderea bărbatului lângă care se visa până la adânci bătrâneți.

Fostul soț al cântăreței, luptător de lupte greco-romane, și-a găsit sfârșitul în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon.

ADVERTISEMENT

Mioara a mărturisit totul în cadrul emisiunii „Folclorul sub lupă”, unde a izbucnit în lacrimi amintindu-și despre fatidica zi în care a trebuit să își ia rămas-bun de la bărbatul ei.

Mioara Velicu a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat nenoricirea, taman când avea de gând să facă pregătirile pentru Crăciun.

ADVERTISEMENT

Artista se simte vinovată că trăiește: „Merg la cimitir, aprind lumânări”

„Nu se mai trezea ca să facem pregătirile tăierii porcului. L-am găsit în comă profundă, în pat. De la monoxidul de carbon. De fiecare dată când vine Crăciunul, îmi aduc aminte de ce am suferit.

Merg la cimitir, aprind lumânări și fac tot ce ține de tradițiile noastre. Am suferit enorm de mult și sufăr în continuare. Eu am dus o viață cu bărbatul meu extraordinar de frumoasă.

ADVERTISEMENT

Tot timpul am impresia că sunt vinovată că trăiesc sau că o duc cât de cât bine. Mă gândesc că Dumnezeu l-a luat ca să mă protejeze de acolo și de câte ori am nevoie de ceva, mă rog la Dumnezeu să mi-l trimită în vis”, este mărturisirea dureroasă făcută de Mioara Velicu, potrivit starpopular.ro.

 

ADVERTISEMENT