Life

Mira iubește din nou. Cine este Levi Elekes, partenerul cântăreței: “Am atâtea de spus”

Mira iubește din nou și le-a dezvăluit fanilor că Levi Elekes este partenerul ei de ceva timp. Cei doi au postat mai multe imagini împreună pe rețelele sociale.
06.05.2022 | 16:55
Mira iubeste din nou Cine este Levi Elekes partenerul cantaretei Am atatea de spus
Mira și Levi Elekes sunt împreună. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mira le-a dezvăluit fanilor că are un nou iubit de ceva timp, Levi Elekes, un vlogger cunoscut în România. Artista a postat mai multe imagini alături de partenerul ei.

Mira iubește din nou. Levi Elekes este partenerul artistei

Anul trecut, în toamnă, Mira s-a despărțit de fostul ei iubit, după doi ani de relație, iar de ceva timp se iubește cu altcineva. Levi Elekes este cel de care s-a îndrăgostit îndrăgita cântăreață.

ADVERTISEMENT

Artista este foarte fericită alături de vlogger, după cum a scris pe rețelele sociale. Deși este o fire discretă atunci când vine vorba de viața amoroasă, vedeta a simțit nevoia să împărtășească cu fanii această fericire din viața ei.

“Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă as vrea sa las pozele acestea sa vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, in intimitatea noastră cred ca sunt suficient de😂

ADVERTISEMENT

Mă bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine.”, a scris Mira pe pagina de Instagram, unde a publicat imagini alături de iubitul ei.

Mira și Levi Elekes
Mira și Levi Elekes formează un cuplu. Sursa foto: Instagram

Amândoi au 27 de ani, vârstă pe care îndrăgita artistă a împlinit-o în martie. La rândul său, Levi Elekes a scris câteva cuvinte despre relația cu interpreta.

ADVERTISEMENT

Tânărul este o prezență discretă în mediul online, însă a făcut această dezvăluire importantă despre viața sa celor care îl urmăresc. Levi a dezvăluit și cum s-au cunoscut cei doi. S-au apropiat după ce și-au dat seama că au multe lucruri în comun.

“Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate…

ADVERTISEMENT

Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim: 😂 @mira u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem.”, a scris Levi pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Levi Elekes ❤️ (@levi.elekes)

Cine este Levi Elekes, noul iubit al Mirei

În prezent, Levi Elekes este CEO la Red Entertainment Group, dar și creator de conținut în mediul online. În urmă cu câțiva ani, tânărul a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri de pe YouTube, acolo unde este urmărit de peste 274.000 de persoane.

În videoclipurile sale, Levi Elekes a abordat subiecte precum școala, libertatea, relațiile cu cei din jur, iubirea și independența. Câștigă bani din online încă din adolescență și este foarte apreciat mai ales de tânăra generație. A colaborat și cu cei de la BUG Mafia.

Levi Elekes are foarte bun prieten cu Cătălin Măruță și a apărut, de câteva ori, în platoul emisiunii moderate de acesta la Pro TV. De altfel, tânărul a venit și la podcast-ul Acasă la Măruță,

ADVERTISEMENT