Sport

Mircea Badea, atacuri în valuri la adresa Simonei Halep: „S-a dus la Loft ca să se pozeze cu Capatos!”

Omul de televiziune Mircea Badea nu a ratat ocazia de a o ataca pe Simona Halep, după ce în spațiul public a apărut o fotografie dintr-un club de fițe.
21.07.2021 | 16:03
Mircea Badea atacuri in valuri la adresa Simonei Halep Sa dus la Loft ca sa se pozeze cu Capatos
ADVERTISEMENT

Campioana noastră este în recuperare după accidentarea suferită la WTA Roma, care a împiedicat-o să joace la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ajunsă pe locul 10 WTA, Halep și-a anunțat participarea la turneul de la Cincinnati, care va avea loc în perioada 14-22 august.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, atacată violent de Mircea Badea

Profitând de timpul liber pe care îl are în timpul refacerii, Simona Halep a mers într-un club din București, acolo unde s-a pozat cu prezentatorul de televiziune Dan Capatos, dar tocmai acest lucru l-a înfuriat pe Mircea Badea, care a lansat un atac dur la adresa sportivei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

”Totuși, doamna Halep s-a dus la Loft, s-a pozat cu Capatos! Garbine Muguruza a ratat Loft-ul, dar poate data viitoare află și de Loft, depinde cu cine vorbește! Sigur, sunt frumuseți în țara noastră! Dar ele sunt absolut comparabile și pe alocuri destul de lesne de întrecut de multe locuri!

ADVERTISEMENT

Frumuseți ca în România chiar am mai văzut, pe bune. Prințul Charles de ce vine în România? Nu a mai văzut frumuseți prințul Charles? Nu… Fix asta! Să vadă cum trăiau strămoșii lui în Evul Mediu! Să vadă cum se ară cu animalul, cu calul! Asta e treaba, că unde mai vezi asta?”, a spus Mircea Badea.

Prezentatorul TV, nedumerit de alegerile sportivei

Omul care face emisiunea ”În gura presei” la Antena 3 nu înțelege de ce Simona Halep și-a făcut o vilă la Snagov. considerând că mult mai bună ar fi fost o investiție într-o țară străină: ”Dac-o fi adevărat, mă gândesc așa: dânsa a câștigat cel puțin 36 de milioane de dolari numai din tenis, strict din turnee.

ADVERTISEMENT

Contractele de publicitate, care nu sunt ca la Naomi Osaka, să ne înțelegem, e mare diferență… Că totuși vine din România doamna Halep! Contează și asta. Adică nu se năpustesc giganții mondiali să vâre banul. Bun, 36 de milioane numai din tenis. Frățioare, adică două case la Snagov?

Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”.

ADVERTISEMENT

Halep, la un pas să iasă din Top 10 WTA

Până să poată reveni pe terenul de tenis, Simona Halep a mai coborât o poziție în ierarhia mondială și este foarte aproape de a ieși din Tor 10 WTA după mai bine de șapte ani de prezență constantă, prima oară a ajuns între cele mai bune 10 la 26 ianuarie 2014.

Românca a ajuns pe locul 10, cu 4.115 puncte, fiind întrecută de spaniola Garbine Muguruza, care și-a petrecut vacanța de vară în România. Amenințarea din spate este reală, cehoaica Barbora Krejcikova fiind la doar două puncte în urma româncei.

De asemenea, alte două jucătoare cu ștate vechi în circuitul WTA țintesc la locul ocupat de Halep. Elvețianca Belinda Bencic (4.085 de puncte) și cehoaica Petra Kvitova (3.985) vor și ele să revină în Top 10.

ADVERTISEMENT
Tags: