Life

Mircea Badea, despre cel mai mare pericol de pe pământ: ”Nu e nici războiul, nici încălzirea globală”

Mircea Badea a făcut o serie de dezvăluiri complet neașteptate. Acesta a vorbit despre cel mai mare pericol de pe pământ, care nu ar fi războiul și nici încălzirea globală.
25.01.2023 | 15:55
Mircea Badea despre cel mai mare pericol de pe pamant Nu e nici razboiul nici incalzirea globala
Mircea Badea, despre cel mai mare pericol de pe pământ. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a analizat Forumul Economic de la Davos, însă în opinia sa, există probleme mult mai importante, pe care omenirea trebuie să le cunoască.

Ce spune Mircea Badea despre Forumul Economic de la Davos

Celebrul realizator tv de la Antena 3 nu a fost deloc impresionat de ce a văzut acolo, precizând că toți participanții nu au făcut nimic altceva decât să ”se bage și ei în seamă”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mircea Badea consideră că pentru toți cei prezenți la Forumul Economic de la Davos, discuțiile sunt extrem de simple, având în vedere că respectivele persoane au suficienți bani pentru a sta liniștite.

De cealaltă parte, când vine vorba despre implicare fizică, aici nu prea sunt rezultate.

”Ce să facă cei mai bogați oameni ai planetei? (…) Se bagă și ei în seamă unii cu alții. Este ușor să dai din gură, dar toți au venit cu avionul privat, să ne înțelegem.

ADVERTISEMENT

De ce dacă luptă cu încălzirea globală nu au făcut Forumul Economic pe zoom?”, a spus Mircea Badea, la Antena 3 CNN.

Mircea Badea, despre cel mai mare pericol de pe pământ

Mai departe, realizatorul tv a vorbit despre cea mai mare problemă cu care se confruntă omenirea.

Mircea Badea spune că nu este vorba nici despre războiul din Ucraina, care ucide nenumărate vieți și care a dat peste cap economia la nivel mondial și nici despre încălzirea globală, subiect discutat chiar la Forumul Economic de la Davos.

ADVERTISEMENT

Pentru Mircea Badea, cel mai mare pericol de pe pământ este socialismul. Acesta susține că din ce în ce mai multe persoane alunecă spre socialism și își doresc mai mult control, lucru care în opinia sa este extrem de greșit.

”În opinia mea, în acest moment, pericolul numărul 1 pe pământ nu este nici războiul din Ucraina, nu este nici încălzirea globală. Cred că pericolul numărul 1 este socialismul.

ADVERTISEMENT

Remarc socialism la nivel mondial, alunecarea absolut intensă către socialism în care lumea că țipă că vrea mai mult Guvern, mai multe autorități, mai mult control. Este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Printre altele, el a mai adus și în discuție exemplul dat de șeful Siemens, în timpul formului, care a cerut oamenilor să nu mai mănânce carne, lucru pe care și el îl face, la recomandarea fiicei sale.

Această propunere a fost de asemenea prea mult pentru Mircea Badea, care a subliniat faptul că în opinia sa, ”Davos este o țeapă”.

ADVERTISEMENT