News

Mircea Badea, detaliu pe care nimeni nu l-a observat despre protestele din SUA: Au o putere uriașă

07.01.2021 | 09:24
Mircea Badea detaliu pe care nimeni nu la observat despre protestele din SUA Au o putere uriasa
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a atras atenția, miercuri seară, asupra unui detaliu pe care nu l-a observat nimeni în timpul protestelor care au avut loc în SUA.

În opinia realizatorului ”În gura presei”, o imagine în care un susținător al lui Donald Trump ocupă pur și simplu un birou extrem de important din Capitoliu are o putere uriașă prin semnificația ei.

ADVERTISEMENT

Într-un moment în care în Congresul american era haos, membrii săi fiind evacuați sau baricadați de agenții de securitate, în biroul lui Nancy Pelosi, preşedinta Camerei Reprezentanţilor, un protestatar se poza în ipostaze incredibile.

Mircea Badea, detaliu pe care nimeni nu l-a observat despre protestele din SUA: Au o putere uriașă

Mircea Badea este de părere că aceste imagini neobișnuite din biroul oficialului SUA ”au o putere uriașă”, mult peste toate celelalte evenimente care s-au petrecut în ziua anterioară.

ADVERTISEMENT

”Nu există nimic mai puternic decât aceste imagini! Sigur, putem analiza discursul președintelui ales, care va fi președinte pentru patru ani, a fost un discurs fabulos, putem analiza și discursul mult mai scurt al președintelui care nu o să mai fie, dar cred că ceea ce este de analizat și remarcat e puterea acestor imagini absolut neobișnuite.

Domnul acesta cred că e în biroul lui Nancy Pelosi… Aceste imagini au o putere uriașă!”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV face referire la acel protestatar, ”faimos” deja în întreaga lume, care a intrat în biroul lui Nancy Pelosi și s-a pozat într-un mod incredibil. Acesta s-a fotografiat stând pe scaunul lui Pelosi cu un picior ridicat pe birou.

Imaginile cu protestatarii intrați în birourile din Capitoliu fac înconjurul lumii

Congresul american, unde miercuri urma să aibă loc o ședință formală pentru validarea lui Joe Biden ca președinte al SUA, s-a transformat într-un loc al violențelor. Jurnaliștii prezenți, dar și oamenii simpli, au transmis imagini halucinante de la fața locului.

ADVERTISEMENT

În afară de protestatarul din biroul lui Nancy Pelosi, au mai existat alți cetățeni care au ”ocupat” locuri cheie din Capitoliu.

Un american excentric, cel mai probabil susținător al lui Trump îmbrăcat într-un costum bizar, a ajuns în sala Senatului american, iar un altul este imortalizat în timp ce iese din Capitoliu având în brațe un pupitru.

ADVERTISEMENT
Tags: